Σε λειτουργία η μπάρα εισόδου στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σε λειτουργία η μπάρα εισόδου στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

Αύγουστος 03, 2018 - 11:18

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανάσα για την παλιά Πόλη του Ναυπλίου αποτελεί η λειτουργία μπάρας εισόδου στην λεωφόρο Αμαλίας. Από σήμερα τις 11 το πρωί στην λεωφόρο Αμαλίας θα μπορούν να εισέρχονται μόνο κάτοχοι κάρτας εισόδου εκτός από το διάστημα μεταξύ 6πμ -11πμ, όπου η μπάρα θα είναι ανοιχτή για αυτοκίνητα τροφοδοσίας των καταστημάτων.

Κάρτα εισόδου στην λεωφόρο Αμαλίας δικαιούνται οι κάτοικοι της παλιάς Πόλης, οι επιχειρηματίες στην παλιά Πόλη, τα άτομα με κινητικά προβλήματα (ΑμΕΑ), τα ταξί καθώς επίσης τα πυροσβεστικά οχήματα, τα ασθενοφόρα, τα αυτοκίνητα της αστυνομίας και οι Δημοσιογράφοι.

Όσοι δικαιούνται και δεν έχουν αποκτήσει ακόμα κάρτα διέλευσης, θα πρέπει να απευθύνονται στα τηλέφωνα του δήμου Ναυπλιέων 2752360900 και 2752360901 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες προκειμένου να την προμηθευτούν. Υπενθυμίζουμε πως η κάρτα εισόδου δεν διασφαλίζει δικαίωμα παρκινγκ, το οποίο ισχύει μόνο για μόνιμους κατοίκους της παλιάς Πόλης του Ναυπλίου και μετά από σχετική έγκριση του Δήμου Ναυπλιέων.

Με την λειτουργία της μπάρας εισόδου, απελευθερώνεται η λεωφόρος Αμαλίας από τον όγκο των διερχομένων αυτοκινήτων και η υπόσχεση για μια πιο φιλική Παλιά Πόλη στον κάτοικο και τον επισκέπτη, γίνεται πράξη.

Δελτίο Τύπου