H Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει το "Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου" (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

H Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει το "Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου" (video)

Οκτώβριος 09, 2012 - 11:40

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα δοθούν στα σχολεία  που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας "Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου" βραβεία, στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 12:30 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Δράμας κ. Παπαδόπουλου.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου η Περιφέρεια Πελοποννήσου θεωρεί τέτοιες πρωτοβουλίες που προέρχονται από παιδιά και προβάλλουν τον τόπο μας ιδιαίτερα σημαντικές και για αυτό το λόγο τις αγκαλιάζει και τις στηρίζει πάντα.
Διακρίσεις θα λάβουν όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, ενώ τα δύο πρώτα θα λάβουν μία ειδική διάκριση μετά από την αξιολόγηση που έγινε από τον κ.Παπαδόπουλο. Η κα. Νικολάκου εξήρε και τη συμβολή στην όλη προσπάθεια του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Πέτρου Μισθού και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία...
Τέλος τόνισε πως τέτοιου είδους εκδηλώσεις πρέπει να στηρίζονται και κάλεσε όλους να παρευρεθούν στη βράβευση των σχολείων, στην οποία θα είναι παρών και ο υφυπουργός παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.
ε.τ.

oQCkf5kS3Uk