Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αύγουστος 11, 2018 - 10:38

φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Διεύθυνση Αστυνομίας  Κορινθίας

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, στις (5.8.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 30χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -5,1- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

  Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα
Συνελήφθησαν, στις (6.8.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στον Ισθμό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 44, 48 και 51 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα λαθραίου καπνού συνολικού βάρους -3.898- γραμμαρίων και -10- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν. Όπως, επιπλέον προέκυψε, σε βάρος του 44χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρας κλοπής
Συνελήφθησαν, στις (3.8.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου – Βόχας Κορινθίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου - Βόχας, δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) ανήλικος κι ένας (1) 19χρονος, γιατί επιχείρησαν να αφαιρέσουν από αγρόκτημα ημεδαπού αγροτικά προϊόντα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη κι ένας (1) 49χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανηλίκου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Εξιχνίαση μίας (1)  περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής πορτοφολιού ημεδαπού, που είχε γίνει την 13.2.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ενός (1) 33χρονου και μίας (1) 24χρονης αντίστοιχα, για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας (1)  περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής πορτοφολιού ημεδαπής, που είχε γίνει την 31.7.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 40 και 68 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (1.8.2018) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (3.8.2018) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (7.8.2018) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις (7.8.2018) το μεσημέρι, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Σπάρτης, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (6.8.2018) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθησαν  δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (3.8.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) 26χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (2.8.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Εξιχνίαση μίας (1)  περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, που είχε γίνει την 1.8.2018, στην Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται μία (1) 32χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό της.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (2.8.2018) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,56- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (2.8.2018) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 65 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, χθες (2.8.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, αφαίρεσαν από κοινού μεταλλικά αντικείμενα ημεδαπού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκε και ένα (1) φορτηγό όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό
Στις (1.8.2018) το απόγευμα, στο 15ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αρεόπολης - Γερολιμένα, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 70χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (4.8.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 19, 20 και 21 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου
Στις (3.8.2018) το μεσημέρι, στο 125ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πύργου- Μεθώνης, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 21 και 22 ετών, αντίστοιχα και Ι.Χ. λεωφορείο που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου συνεπιβάτη του φορτηγού, καθώς και τον τραυματισμό του 21χρονου οδηγού και του 22χρονου συνεπιβάτη του ιδίου οχήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (2.8.2018) το βράδυ, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.