Ωδείο 'Αργους - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ωδείο 'Αργους - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Αύγουστος 24, 2018 - 17:45

Μετά από μια ιδιαιτέρως δραστήρια και γόνιμη εκπαιδευτική χρονιά (2017-2018) με βραβεύσεις σε  πανελλήνιους διαγωνισμούς, μουσικές συνεργασίες και εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, απονομές τίτλων σπουδών αλλά και μια εκπαιδευτική καθημερινότητα αρμονική, χαρούμενη και αποδοτική οι θερινές διακοπές ήταν μια ανάσα για αποτίμηση των πεπραγμένων και ανανέωση.

Και επανήλθαμε! Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη και τα μαθήματα θα αρχίσουν την  Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Ωδείου έχουν ενταχθεί νέοι και ταλαντούχοι μουσικοί. Υψηλότεροι στόχοι και νέα προγράμματα είναι έτοιμα για τη νέα χρονιά.

Με  την εντιμότητα που διακρίνει τις σχέσεις του με γονείς και σπουδαστές και την κατάρτιση των καθηγητών του, το Ωδείο του Δήμου μας συνιστά  τον αξιόπιστο μουσικό πυρήνα, ο οποίος διαχέει τη δυναμική του στον ανθρώπινο ιστό, αναδεικνύοντας πηγαία ταλέντα, καλλιεργώντας την αισθητική, προσφέροντας δυνατότητες επαγγελματικής κατάρτισης και αποκατάστασης, δημιουργώντας  πολιτισμό.

Το αυστηρά εκπαιδευτικό έργο πλαισιώνουν μικρά και μουσικά σύνολα (ορχήστρα εγχόρδων, παιδική και νεανική χορωδία, χορωδία ελληνικής βυζαντινής μουσικής), συναυλίες, μουσικές παραστάσεις, εργαστήρια, εκπαιδευτικά ταξίδια, κ.λ.π.        

Στο Ωδείο  λειτουργούν οι παρακάτω σχολές και τμήματα:

Ενόργανης Μουσικής

Μονωδίας

Ανώτερων Θεωρητικών

Σχολή παραδοσιακής Μουσικής

Σχολή Βυζαντινής Μουσικής

Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας  για  παιδιά  προσχολικής και πρώιμης σχολικής ηλικίας

Τμήμα  προετοιμασίας για Πανεπιστημιακές Μουσικές Σχολές

 

Από το Ωδείο

Λιάνα Λημνιούδη

 

Διεύθυνση: Δημοκρίτου 48 (τελευταία πάροδος Φείδωνος)

Τηλ.: 2751025095 καθημερινά, απογευματινές ώρες.   

Ε-mail: od_arg_otenet.gr