«Ναυπλιάδα 2018» Πρόγραμμα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Ναυπλιάδα 2018» Πρόγραμμα

Αύγουστος 28, 2018 - 14:25

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με εντυπωσιακές εκδηλώσεις ο Δήμος Ναυπλιέων και οι Ναυπλιακοί Σύλλογοι «Παλαμήδης» και «Ναύπλιος» αγκαλιάζουν και φέτος την «Ναυτική Ναυπλιάδα».
Η Ναυπλιάδα είναι η αναβάθμιση της «Ναυτικής Εβδομάδας», όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, «ότι είναι καλό από την περασμένη πορεία του Δήμου το κρατάμε και το αναβαθμίζουμε». Αναφερόμενος στον φετινό εορτασμό ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, υπογράμμισε μεταξύ άλλων το άρτιο πρόγραμμα της Ναυπλιάδας 2018 με την οποία θα αποχαιρετίσουμε το Καλοκαίρι καθώς και την αγαστή συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων με τους πλέον εμβληματικούς συλλόγους του Δήμου, τον προοδευτικό σύλλογο Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» και τον σύλλογο των απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος».
Σε αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος προέβει ο πρόεδρος του προοδευτικού συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», Θεοδόσιος Σπαντιδέας, τονίζοντας ότι «ο πολιτισμός δεν φαίνεται μέσα από λόγια αλλά μέσα από πράξεις», ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος», Κωνσταντίνος Κολόκας, υπογράμμισε την σημαντική υλική και ανθρώπινη βοήθεια του Δήμου Ναυπλιέων στην «Ναυπλιάδα 2018» «χωρίς την οποία η φετινή Ναυπλιάδα θα ήταν αδύνατο να οργανωθεί».
Οι εκδηλώσεις της «Ναυπλιάδας 2018» θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 31 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου με εξαίρεση την Έκθεση έργων ζωγραφικής στο Τελωνείο Ναυπλίου και σε επιλεγμένα κτήρια της πόλης που ξεκίνησε χτες και θα διαρκέσει έως τη λήξη των εκδηλώσεων.

 

Ημερομηνία: 
Κυριακή, 2 Σεπτέμβριος, 2018 - 20:00