Εγκαίνια για τη «Ναυπλιάδα 2018» (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εγκαίνια για τη «Ναυπλιάδα 2018» (φωτο&βίντεο)

Σεπτέμβριος 01, 2018 - 10:35

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τα εγκαίνια της «ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018» , πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στον χώρο του παλαιού Τελωνείου Ναυπλίου.
Το παλαιό Τελωνείου Ναυπλίου  είναι και ο κεντρικός χώρος έκθεσης έργων ζωγραφικής και γλυπτικής δεκαπέντε Αναπλιωτών καλλιτεχνών  που παρουσιάζονται παράλληλα με τις κύριες εκδηλώσεις , στο πλαίσιο της Ναυτικής Ναυπλιάδας.
Μετά τα  εγκαίνια  στο «Π» του λιμανιού, δόθηκε μουσική συναυλία με την Πένυ Ξενάκη και την Μαρία Κανελλοπούλου με τίτλο «Κάτω απ΄ το φως των τραγουδιών». Οι καλλιτέχνιδες μαζί με δύο χαρισματικούς μουσικούς  παρουσίασαν μια παράσταση με τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και χειροκροτήθηκαν θερμά.
Η έναρξη των εκδηλώσεων της «Ναυπλιάδας 2018» έγινε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου , του βουλευτή του νομού Γιάννη Γκιόλα ,του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, του πρόεδρου του προοδευτικού συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», Θεοδόσιου Σπαντιδέα, του πρόεδρου του συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος», Κωνσταντίνου Κολόκα, του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Σαρρή, της πολιτευτού Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/Un8YNXg4MSM

 

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο - Εγκαίνια «Ναυπλιάδα 2018»