44 Χρόνια ΠΑΣΟΚ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

44 Χρόνια ΠΑΣΟΚ

Σεπτέμβριος 03, 2018 - 10:44

1. Το ΚΙΝΗΜΑ ιδρύθηκε για να υπηρετήσει τη χώρα και τον Ελληνικό λαό. Nα εκφράσει και να κινητοποιήσει πολίτες που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της μεταρρυθμιστικής αριστεράς.
με στόχο να διαδραματίσει ρόλο καταλύτη στη διαμόρφωση μιας προοδευτικής κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας.
Συμμαχία, που θα οικοδομήσει μια οραματική, αλλά και ρεαλιστική προοδευτική πρόταση για τον τόπο.
Πρόταση, που θα δώσει τη δυνατότητα αποτελεσματικής πολιτικής δράσης μιας ευρύτερης κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας αποφασισμένης,
Να αγωνιστεί για να κατοχυρωθούν, ηθικά και πολιτικά, κανόνες ίδιοι για όλους και αίσθημα δικαίου με πολιτικές πρακτικές και στάσεις ενός βαθιά δημοκρατικού πολιτικού πολιτισμού.
Να καινοτομήσει σε θεσμούς, λειτουργίες, τεχνολογίες και καθημερινές πολιτικές πρακτικές, έτσι ώστε, η Ελλάδα του αύριο να είναι αποτέλεσμα και κτήμα της συλλογικής βούλησης του Ελληνικού λαού.
Να κινητοποιήσει δυνάμεις που θέλουν και μπορούν να αλλάξουν τη χώρα εκ βάθρων. Το κράτος, την παραγωγική δομή, την παιδεία, την πρόνοια, την αυτοδιοίκηση, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα στην υπηρεσία του κοινού καλού.
2. Το ΚΙΝΗΜΑ ιδρύθηκε για να – και οφείλει να το κάνει -, επαναπροσδιορίσει τον πολιτικό διάλογο στη χώρα, να θέσει ουσιαστικά θέματα που λείπουν από τη σημερινή πολιτική αντιπαράθεση και να καταστήσει ουσιαστικό τον ιδεολογικό και πολιτικό διάλογο στον προοδευτικό χώρο, ώστε να υπάρξει πραγματική πλατφόρμα και πολιτικές που θα αποτελέσουν πόλο κινητοποίησης στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και την κοινωνία.

…επίκαιρη όσο ποτέ η ίδρυση του ΠΑ.ΣΟ.ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ του βασικού πυλώνα ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ πριν 44 χρόνια με τ΄ οποίο εγκαθιδρύθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αποκαταστάθηκε η κοινωνική ηρεμία μέσα από τ’ αποκαΐδια των εγγράφων της διχόνοιας στην υψικάμινο της Χαλυβουργικής, ανατάχθηκε η οικονομία μαζί με το βιοτικό επίπεδο των πολιτών, δόθηκε ιδιαίτερη μέριμνα στην ΥΓΕΙΑ & την ΠΑΙΔΕΙΑ των πολιτών, επανασχεδιάσθηκαν από άκρου εις άκρον όλες οι οδικές συγκοινωνίες και τέλος εντάχθηκε η χώρα, επί ίσοις όροις, στον σκληρό πυρήνα του πολιτισμού της Ευρώπης… και όταν χρειάσθηκε λειτούργησε είτε ως Πυροσβέστης στ’ ολοκαύτωμα Δημοσιονομικού εκτροχιασμού της Συντήρησης… είτε ως εγγυητής στην επαναφορά σε κανονικότητα, από τις λαϊκίστικες κορώνες διχόνοιας της ετερόκλητης & πολιτικά ερμαφρόδιτης συγκυβέρνησης των ΔεξιοΑριστερών Σωτήρων!

Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας

     Ο Γραμματέας
Λεωνίδας Ζ  Κουτσογιάννης