Άργος: Υπέροχη η Συναυλία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος: Υπέροχη η Συναυλία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι (φωτο&βίντεο)

Σεπτέμβριος 04, 2018 - 13:34

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η Συναυλία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι, ήταν από τις καλύτερες μουσικές βραδιές του Άργους. Ο Βαγγέλης Τρίγκας, έχοντας στο πλευρό του μια πολύ καλή ορχήστρα με τραγουδίστρια την Μαργαρίτα Καραμολέγκου και ο  Άγγελος Ανδριανός , έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Ο κόσμος που βρέθηκε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους για να συνεισφέρει τον οβολό του στους πυρόπληκτους ,δεν σταμάτησε στιγμή να σιγοτραγουδά μαζί με τους καλλιτέχνες και να τους χαρίζει το θερμό του χειροκρότημα.

Παρόντες ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ,o Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος ,ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπέγκος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κρίγγος, Νίκος Γκαβούνος,Θοδωρής Οικονόμου,Χρήστος Πετσέλης, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και δημοτικοί σύμβουλοι.

Τη Συναυλία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι, διοργάνωσε ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/aIexkd3BC4w

ArgolidaPortal.gr Άργος: Συναυλία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι