Ατρόμητος Παναριτίου: Με υψηλούς στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ατρόμητος Παναριτίου: Με υψηλούς στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο

Σεπτέμβριος 05, 2018 - 15:03

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης ενός μηνός από την έναρξη της προετοιμασίας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018-19 και την κλήρωση για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα Α1 της Αργολίδας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την μέχρι τώρα προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η ομάδα μας προχωράει με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς, οι προπονήσεις είναι καθημερινές, κουραστικές αλλά ευχάριστες, με κέφι και κυρίως χωρίς τραυματισμούς, ενώ  στα φιλικά παιχνίδια η εικόνα της είναι άκρως ενθαρρυντική.

 Υπενθυμίζουμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών που την απαρτίζουν φέτος έχει κατέβει αισθητά, ο ενθουσιασμός είναι σε υψηλό σημείο και η συμμετοχή όλων είναι γεμάτη διάθεση. Ο φετινός στόχος της ομάδας μας είναι ένα πολύ καλύτερο πλασσάρισμα στην τελική βαθμολογία και παράλληλα, να δοθούν αρκετές ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να βελτιωθούν και να αποδώσουν όσα περισσότερα μπορούν.

 Οι νέοι παίκτες έχουν ήδη προσαρμοστεί σε ένα φιλικό περιβάλλον που δημιουργεί τόσο το προπονητικό επιτελείο αλλά και τα μέλη της Διοίκησης. Ευελπιστούμε ότι η ομάδα μας θα γίνει στο μέλλον πόλος έλξης για ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές, που μοναδικό στόχο έχουν την ομαδική αλλά και προσωπική τους διάκριση και την συμμετοχή σε μια μεγάλη «παρέα» που απολαμβάνει κάθε ποδοσφαιρική στιγμή.

 Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ευχόμενοι σε όλες τις ομάδες υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, μακριά από ατυχίες και εκπλήρωση κάθε αθλητικού στόχου.

  • Το Σαββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018,  καλούμε όλους τους φίλους στην λαϊκή βραδιά που θα γίνει στην πλατεία Παναριτίου, στα πλαίσια του εορτασμού των γενεθλίων της Θεοτόκου.

                      Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ