Δημόσια ΙΕΚ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα με τους πίνακες εκπαιδευτών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δημόσια ΙΕΚ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα με τους πίνακες εκπαιδευτών

Σεπτέμβριος 05, 2018 - 22:02

Οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες ωρομισθίων εκπαιδευτών για ΔΙΕΚ-ΔΣΕΚ σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του συστήματος υποδοχής αιτήσεων.

Οι αιτούντες υποψήφιοι για πρόσληψη στα Δημόσια ΙΕΚ μπορούν  να κάνουν είσοδο στο σύστημα με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που ορίσατε κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και στη συνέχεια να επιλέξουν το σύνδεσμο "Πίνακες Κατάταξης” για την ανάγνωση των αποτελεσμάτων.

Η κατάταξη είναι ανά περιφέρεια και ειδικότητα εκπαιδευτή.

Επιλέγοντας τον σύνδεσμο “Εκτύπωση Διοικ. Επαλήθευσης”, μπορούν να δουν αναλυτικά τις αλλαγές που έγιναν στις αιτήσεις σας, ανά πεδίο, από τις επιτροπές αξιολόγησης.

Ενστάσεις

Σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση http://mis.inedivim.gr. Οι υποψήφιοι που θα υποβάλλουν ένσταση θα κάνουν είσοδο στο σύστημα με χρήση των κωδικών που χρησιμοποίησαν για την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας.

Επισημαίνεται ότι οι αναρτημένοι προσωρινοί πίνακες στο (http://mis.inedivim.gr) έχουν κωδικοποιημένη μορφή κατά τα οριζόμενα από τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων GDPR. Συμβουλευτείτε και τις αναρτημένες οδηγίες.

Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών ενστάσεων:

Από 06-09-2018 και ώρα 12.00 (μεσημέρι) έως 10-09-2018 και ώρα 12.00 (μεσημέρι)

Ηλεκτρονική Διεύθυνση υποβολής ενστάσεων: https://mis.inedivim.gr