Παρέμβαση Ανδριανού για την περικοπή τμημάτων στα ΕΠΑΛ Άργους και Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρέμβαση Ανδριανού για την περικοπή τμημάτων στα ΕΠΑΛ Άργους και Ναυπλίου

Σεπτέμβριος 06, 2018 - 15:11

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Κ. Γαβρόγλου με θέμα έγγραφο της ΕΛΜΕ Αργολίδας για τα σημαντικά προβλήματα που δημιουργεί η απόφαση περικοπής τμημάτων του Τομέα πληροφορικής στα ΕΠΑΛ Άργους και Ναυπλίου.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο της ΕΛΜΕ Αργολίδας όπου επισημαίνεται η ανάγκη επανεξέτασης της απόφασης για την περικοπή τμημάτων του Τομέα πληροφορικής στη Β΄ τάξη του ΕΠΑΛ Άργους και στη Γ΄ τάξη του ΕΠΑΛ Ναυπλίου. Δεδομένου του ότι οι περικοπές αυτές συνεπάγονται σοβαρά εμπόδια στις επιλογές των μαθητών οι οποίοι θα αναγκαστούν να αλλάξουν είτε σχολείο φοίτησης και μάλιστα εκτός νομού πράγμα ανέφικτο και εξοντωτικό γι’ αυτούς, είτε ειδικότητα, σας καλώ αφού εξετάσετε με τη δέουσα προσοχή τα διαλαμβανόμενα επιχειρήματα να επανεξετάσετε την απόφαση για περικοπή των τμημάτων.

Επισημαίνεται επίσης ότι υπάρχει επαρκές προσωπικό για τη λειτουργία των τμημάτων και δεν θα χρειαστεί η πρόσληψη αναπληρωτών».