Γ. Μανιάτης: ο κ. Τσίπρας είναι ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος δεξιός Πρωθυπουργός

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ. Μανιάτης: ο κ. Τσίπρας είναι ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος δεξιός Πρωθυπουργός

Σεπτέμβριος 11, 2018 - 20:15

Περιοδεία στη Δράμα πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, ο Βουλευτής Αργολίδας της ΔΗ.ΣΥ., καθ. Γιάννης Μανιάτης, μαζί με τη Χαρά Κεφαλίδου, Βουλευτή Δράμας και τον Σπύρο Καρανικόλα, Αναπλ. Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στα πλαίσια του διαρκούς και ανοιχτού διαλόγου με την κοινωνία, με στόχο την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος Αλλαγής και την περαιτέρω εξειδίκευση του προγραμματικού του πλαισίου.

Νωρίς το πρωί παρευρέθησαν στον αγιασμό του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας, όπου ευχήθηκαν  καλή, δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά σε μαθητές και δασκάλους.

Κατόπιν, επισκέφθηκαν το Οινοποιείο ΚΤΗΜΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, και στη συνέχεια την αγορά της πόλης, όπου συζήτησαν με πολίτες για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  

Σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, ο Γ. Μανιάτης αναφέρθηκε στη χωρίς όραμα υποσχεσιολογία του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ. Τόνισε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ρυθμό ανάπτυξης 4%, αντί για τον μίζερο 1,5% του Α. Τσίπρα, που συνεχίζει να βουλιάζει τη χώρα σε υπερφορολόγηση, μείωση κονδυλίων για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και μείωση συντάξεων. Πρόσθεσε πως βασικός πυλώνας του Κινήματος Αλλαγής είναι το "Σχέδιο Ελλάδα" που στηρίζεται στην ανάπτυξη, στη δημιουργία νέου εθνικού δημόσιου πλούτου και στη συγκρότηση ενός πολύ ισχυρού κράτους πρόνοιας που θα νοιάζεται για τους αδύναμους και δεν θα είναι κράτος ελεημοσύνης όπως αυτό του Α. Τσίπρα. Τέλος τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας είναι ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος δεξιός Πρωθυπουργός, που εξαγοράζει συνειδήσεις εν όψει εκλογών, όταν ο ίδιος έχει διαλύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έχει καταργήσει το ΕΚΑΣ, δεν νοιάζεται για τα 35.000 παιδιά που μένουν έξω από βρεφονηπιακούς σταθμούς, αδιαφορεί για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», κ.ά.

Αμέσως μετά τη Συνέντευξη Τύπου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ, κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου.