Δολοφονική επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δολοφονική επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας

Σεπτέμβριος 15, 2018 - 14:30

Είδηση που σοκάρει την ποδοσφαιρική Κορινθία αφού άγρια επίθεση από κουκουλοφόρο δέχθηκε ο δικηγόρος και πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλης Τσιχριτζής το βράδυ της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου έξω από το σπίτι του στην περιοχή Λουτρά της Ωραίας Ελένης στην Κορινθία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας δέχθηκε χτυπήματα από σιδερολοστό τα οποία του προκάλεσαν κάταγμα στο χέρι καθώς επίσης και διάφορα τραύματα στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Την επίθεση στον Μιχάλη Τσιχριντζή καταδίκασε με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κορινθίας αναφέροντας τα εξής:

«Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, από αγνώστους, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη αυτή επίθεση και καλεί τις αρμόδιες αρχές να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.

Δυστυχώς ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.

Εγκληματικές επιθέσεις, απειλές, φθορές περιουσιακών στοιχείων και ξυλοδαρμοί παραγόντων δεν έχουν καμία θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, όπως το θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.

Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν όρους παρακράτους και παρανομίας στο ερασιτεχνικό Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.

Το Δ/Σ και υπάλληλοι της Ε.Π.Σ. Κορινθίας καταδικάζουμε την άνανδρη και εγκληματική αυτή επίθεση σε βάρος του προέδρου μας και του ευχόμαστε να βγει από αυτή την περιπέτεια υγιείς και δυνατός να συνεχίσει το έργο του.

Εκ του Δ.Σ της ΕΠΣ Κορινθίας»