Διευρυμένο Ωράριο Καταστημάτων ΕΛΤΑ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διευρυμένο Ωράριο Καταστημάτων ΕΛΤΑ

Σεπτέμβριος 26, 2018 - 15:57

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμπλήρωσαν 190 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας,  παραμένοντας πιστά στον κοινωνικό τους ρόλο έχουν πάντα στο επίκεντρο τους πελάτες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Προκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις οικονομικές συναλλαγές του, ενημερώνουν, ότι θα λειτουργήσουν τις δύο τελευταίες καθημερινές εργάσιμες ημέρες του μήνα, 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2018, με διευρυμένο ωράριο σε ακόμα περισσότερα Ταχυδρομικά Καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και τους υπόλοιπους νομούς της χώρας.

Συγκεκριμένα στον επισυναπτόμενο πίνακα θα βρείτε, τα 83 καταστήματα που θα είναι στη διάθεση των πελατών, που επιλέγουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, για να εξοφλήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ & λοιπές οφειλές Δημοσίου) και να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές συναλλαγές τους , παραμένοντας ανοιχτά έως αργά.

Παράλληλα οι πελάτες μας μπορούν να εξυπηρετούνται και από το δίκτυο των Ταχυδρομικών  Πρακτορείων των ΕΛ.ΤΑ. το οποίο λειτουργεί με το ωράριο καταστημάτων και απλώνεται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Ενημερωθείτε για το κοντινότερο σας κατάστημα με διευρυμένο ωράριο από την επίσημη ιστοσελίδα  www.elta.gr ή στο τηλ. κέντρο 800-11-82000.