Παναργειακός - ΑΟ Υπάτου 2-1 (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παναργειακός - ΑΟ Υπάτου 2-1 (φωτο&βίντεο)

Οκτώβριος 07, 2018 - 22:46

Γκολ 2-0 φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Νίκη 2-1 για τον Παναργειακό απέναντι στον νεοφώτιστο ΑΟ Υπάτου για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, στην 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου .
Τα  γκολ για τους ''Λύκους''  και τα δύο στο πρώτο ημίχρονο με τον Συρεγγέλα στο 15΄ το 1-0 και τον Μπριλλάκη στο 41' το 2-0.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν με πέναλτι στο 86' με τον Λάμπρου, στο 92΄ κεφαλιά του Οικονομόπουλου η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα (φωτο).

Τον αγώνα παρακολούθησαν δήμαρχος ΄Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κρίγγος, Χρήστος Πετσέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Δελής,Παναγιώτης Σκούφης, ο πρόεδρος του Παναργειακού Αντώνης Λυμπέρης.

Διαιτητές Νταούλας-Οικονόμου-Χαντζίκος (Δυτικής Αττικής)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ. Αντωνόπουλος) Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Καλύβας, Μπριλλάκης,Παναγιώτου (90’ Μουσταφά), Τσιμικλής, Παπασπύρος (70’ Καρούτης), Καδάς, Μπούτας, Συρεγγέλας (85’ Κρολ), Μπουντόπουλος (60’ Παιδάκης).

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Κ. Παρθενίου)  Μπαμπανιώτης, Δέδες, Λάμπρου, Βελέτης (46’ Ευθυμίου), Οικονομόπουλος, Καραμέρης (46’ Ταυταρίδης), Αργυρίου, Γκούμας, Κωστούλας, Πέππας (65’ Σπανός), Μπερνιδάκης (55’ Σπηλιώτης). (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο στιγμιότυπα, τα γκολ και δηλώσεις προπονητών  https://youtu.be/XgygfGOcKBM

 

ArgolidaPortal.gr Γ Εθνική - Παναργειακός - ΑΟ Υπάτου 2-1