Δέδες σε Καμπόσο: Θα αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δέδες σε Καμπόσο: Θα αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Οκτώβριος 10, 2018 - 12:59

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών  κ. Γιώργου Δέδε στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο

Τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 10/10 ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών κ. Γιώργος Δέδες στο γραφείο του παρουσία του βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Γκιόλα όπου και  των ενημέρωσαν και δια ζώσης για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον Δήμο Άργους Μυκηνών από την επέλαση του «Ζορμπά».

Ο Δήμαρχος επεσήμανε την ανάγκη να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές ειδικότερα σε περιοχές όπου η πρόσβαση γίνεται με δυσκολία και σε περιοχές που οι πολίτες εξαρτώνται οικονομικά μέσω των επιχειρήσεων τους  και των καλλιεργειών.Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών κ. Δέδες δεσμεύτηκε πως το Υπουργείο θα προσφέρει την στήριξη και την τεχνογνωσία ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Στη συνέχεια  ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε, τον αντιδήμαρχο έργων Δημήτρη Κρίγγο και την αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας Κατερίνα Μπόμπου, επισκέφθηκαν τις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες, προκειμένου ενδεικτικά να δει ζημιές που προκλήθηκαν από τη θεομηνία. Οι περιοχές που επισκέφθηκαν είναι η γέφυρα Σχοινοχωρίου, η οποία έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, το Καλαμάκι, το Κιβέρι, τη Βελανιδιά, την περιοχή Ποταμιά Κιβερίου, τη ΔΕ Άργους, τη ΔΕ Κουτσοποδίου. Ο  ΓΓ διαπίστωσε «ιδίοις όμμασι»  κάποιες από τις καταστροφές που υπέστησαν  αγροτικές καλλιέργειες, γέφυρες,  δρόμους και  ιρλανδικές διαβάσεις και υποσχέθηκε έμπρακτη βοήθεια.

Βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=PuZxhTbLnpk