Ανάργυρος Λεμπέσης: Αυτά τα Ντουρντουλούκια μόνο στον Δήμο Ερμιονίδας γίνονται, Άρη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανάργυρος Λεμπέσης: Αυτά τα Ντουρντουλούκια μόνο στον Δήμο Ερμιονίδας γίνονται, Άρη

Οκτώβριος 13, 2018 - 12:34

''Ο Δήμαρχος, εάν διέθετε παρρησία και αρχοντιλίκι θα φώναζε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δυνατά και ξεκάθαρα: «Θέλω να γίνω Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου»''

 

Αγαπητοί συνδημότες, με αυτά που διάβασα στο διαδίκτυο, δηλαδή ανακοινώσεις περί νόμιμων ή παράνομων αποφάσεων για το Λιμενικό Ταμείο και περί αλλαγών Προέδρων και Μελλών του Δ.Σ. και τις προσφυγές κατά της Απόφασης 204/2018 από τον κ. Λάμπρου, θα απαντήσω.

Εκτιμώ την προσπάθεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άρη Δημαράκη να καλύψει τα πολιτικά τερτίπια του Δημάρχου Ερμιονίδας, βγάζοντας μια ανακοίνωση ότι η 204/2018 Απόφαση είναι νόμιμη και ότι αυτοί που την κατήγγειλαν δεν έχουν δίκιο.

Εγώ δε θα σταθώ στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτό είναι αρμόδιο να κρίνει ποιον Πρόεδρο θα αλλάξει στο Λιμενικό Ταμείο και ποιόν Πρόεδρο θα επιλέξει.

Θα σταθώ στην συμπεριφορά του Δημάρχου Ερμιονίδας, με αυτή την λίγη εμπειρία που απόκτησα στην εικοσιτετράχρονη θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αγαπητέ Άρη, με όλη την εκτίμηση που σου έχω, δεν ξεχνιέται η προσφορά σου στα αθλητικά δρώμενα της Ερμιόνης και ότι τίμησες την φανέλα του Ερμή Ερμιόνης επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία, θα σε συμβουλεύσω.

Ο πρώτος άρχοντας του τόπου Άρη, που είναι ο Δήμαρχος, εάν διέθετε παρρησία και αρχοντιλίκι  θα φώναζε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δυνατά και ξεκάθαρα: «Θέλω να γίνω Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου» και όχι σαν τη γάτα να προσπαθεί να μπει από την τρύπα σαν μέλος, με πρόσχημα αντικατάστασης του κ. Νόνη.

Έτσι το πράγμα θα είχε λήξει και δεν θα χρειαζόταν εσύ Άρη να δικαιολογήσεις τα Ντουρντουλούκια που έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή ποιοι μίλησαν, τι είπαν, τι κατάλαβαν και τι αποφάσισαν.

Και στο τέλος συρθήκατε πίσω από την καταγγελία του κ. Λάμπρου, γιατί βλέπω ότι ήρθε Πρόσκληση με θέμα την Τροποποίηση της σύνθεσης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας, για την συνεδρίαση της ερχόμενης Τετάρτης.
Τέλος,
Αυτά τα  Ντουρντουλούκια μόνο στον Δήμο Ερμιονίδας γίνονται, Άρη.

Αγαπητέ Άρη με εκτίμηση προς το πρόσωπό σου,

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης