Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου: Έκθεση 100 χρόνια βιομηχανία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου: Έκθεση 100 χρόνια βιομηχανία

Οκτώβριος 18, 2018 - 17:48

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος συμπλήρωσε 100 χρόνια από την ίδρυσή του το 1918, μια πορεία συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας και ουσιαστικής προσφοράς στις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος για την ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας και βιομηχανίας.
Για να τιμήσει την επέτειο αυτή, ο Σύνδεσμος συνδιοργανώνει με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) Έκθεση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών με τίτλο «Προς προαγωγήν των παραγωγικών εργασιών του τόπου» προκειμένου να αναδειχθεί η παραγωγική ιστορία της ευρύτερης περιοχής κατά τον τελευταίο αιώνα.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 (ώρα 18:30) με καλεσμένους, τον Αν. Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης (Βιομηχανίας)   κ. Στέργιο Πιτσιόρλα και πλήθος φορέων και Αρχών από την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα.
   Η διάρκεια της Έκθεσης θα είναι  από 1η έως 30η Νοεμβρίου 2018 και οι ώρες επίσκεψης από 08:00  έως 15:00 καθημερινά εκτός της Δευτέρας.