Ευχαριστήριο της Διεθνούς 'Ενωσης Αστυνομικών Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ευχαριστήριο της Διεθνούς 'Ενωσης Αστυνομικών Αργολίδας

Οκτώβριος 22, 2018 - 15:41

Η Διεθνής ΄Ενωσης Αστυνομικών Αργολίδας (ΙΡΑ),  διοργάνωσε το Σάββατο 13-10-2018 στην αίθουσα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας (ΕΑΥΑ) σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων, δωρεάν προληπτικό Ιατρικό-Πνευμονολογικό έλεγχο, Σπιρομέτρηση και ενημέρωση σε θέματα εμβολιασμού, λόγω της φύσεως της εργασίας μας, για όλους τους Αστυνομικούς της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΙΡΑ:
Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της ΙΡΑ, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς: α) το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων β) την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και γ) την πνευμονολόγο κα Μάτα Τσικρικά- ιατρό του πνευμονολογικού τομέα του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και δ) όλους τους συναδέλφους της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας που μετά από ανακοίνωσή μας ευαισθητοποιήθηκαν, παραβρέθηκαν, ενημερώθηκαν και υποβλήθηκαν σε απλό πνευμονικό έλεγχο (σπιρομέτρηση) και παρακολούθησαν την διάλεξη σε θέματα εμβολιασμού αυτών και των οικογενειών τους.
Η δράση ,στην αίθουσα της ΕΑΥΑ της Δ.Α. Αργολίδας, σήμερα Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ημέρα εορτής του Προστάτη της Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου.
Τέτοιες δράσεις τονώνουν τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών μας και αναδεικνύουν το πνεύμα αλληλέγγύης, φιλίας και ενδιαφέροντος που διέπει τις αρχές της Ένωσής μας»
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
Αθανάσιος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ              Νικόλαος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ