Παναργειακός: Ο διαιτητής κ.Νεοφυτιάδης υπέπεσε σε τραγικά σφάλματα σε βάρος της ομάδας μας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παναργειακός: Ο διαιτητής κ.Νεοφυτιάδης υπέπεσε σε τραγικά σφάλματα σε βάρος της ομάδας μας

Οκτώβριος 27, 2018 - 12:45

Είναι πάγια αρχή της νέας διοίκησης του Παναργειακού μας να ασχολείται μόνο με την ομάδα μας και με κανέναν άλλον παράγοντα του αγώνα. Όμως αυτά που πληροφορηθήκαμε σήμερα μας έχουν βγάλει κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα μας. Στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής της Γ´εθνικής κατηγορίας μεταξύ της Καλαμάτας και του Παναργειακού ο διαιτητής κ.Νεοφυτιάδης υπέπεσε σε τραγικά σφάλματα σε βάρος της ομάδας μας με αποκορύφωμα τον μη καταλογισμό καταφανέστατου πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και την ταυτόχρονη αποβολή του παίχτη της Καλαμάτας που υπέπεσε στην παράβαση.
 Ο παρατηρητής διαιτησίας του εν λόγω αγώνα προς τιμήν του ανέγραψε στην έκθεση του τα σφάλματα του συγκεκριμένου διαιτητή και η βαθμολογία που του έβαλε είναι παραπεμπτική στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή διαιτησίας. Ενώ λοιπόν θα περιμέναμε την τιμωρία του ανωτέρω διαιτητή σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι ο συγκεκριμένος ορίσθηκε να διευθύνει αγώνα στην πρεμιέρα της FOOTBALL LEAGUE.
Ουσιαστικά δηλαδή ο κ.Νεοφυτιάδης αντί να παραπεμφθεί και να τιμωρηθεί για την τραγική διαιτησία του την περασμένη Κυριακή , ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ με το να ορισθεί να διαιτητεύσει αγώνα ανώτερης κατηγορίας!!
 Εμείς κύριοι της ΚΕΔ/ΕΠΟ σεβόμαστε το έργο και την κρίση σας γι' αυτό απευθυνόμαστε για το ανωτέρω συμβάν σε εσάς θεωρώντας οτι ήταν ένας ατυχής ορισμός.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ