Χαιρετισμός Ανδριανού στο 10ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χαιρετισμός Ανδριανού στο 10ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο

Οκτώβριος 20, 2012 - 21:20

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΣΤΟ 10ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου  να σας καλωσορίσω στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου, να ευχηθώ κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου, και να συγχαρώ τους διοργανωτές – τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, την Ιατρική Εταιρία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου και τους Ιατρικούς Συλλόγους της Πελοποννήσου.
Ένα Ιατρικό Συνέδριο έχει πάντα  εξαιρετικό ενδιαφέρον και σημασία  ανεξάρτητα από την συγκυρία. Τα θέματα υγείας και ποιότητας της  ζωής, οι νέες μέθοδοι και τεχνικές, οι πρόοδοι στην επιστημονική γνώση  που θα τεθούν στην υπηρεσία του  ανθρώπου είναι πάντα επίκαιρα.
Ιδιαίτερα όμως σήμερα, ένα τέτοιο συνέδριο αποκτά ξεχωριστή βαρύτητα. Κι αυτό γιατί η κρίση έχει επιπτώσεις και στην υγεία των Ελλήνων – τη σωματική και την ψυχική – αλλά και στους όρους λειτουργίας των δομών υγείας. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και εδώ στην Αργολίδα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, στη λειτουργία των Γενικών Νοσοκομείων Ναυπλίου και Άργους, αλλά και στα Κέντρα Υγείας Επιδαύρου και Κρανιδίου.
Είναι λοιπόν χρέος της πολιτείας η κρίση να μην γίνεται αφορμή για να διαιωνίζονται και να επιδεινώνονται τα γνωστά προβλήματα που ταλανίζουν την υγεία στην χώρα μας. Είναι χρέος μας να σας προσφέρουμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις ώστε να μπορείτε απερίσπαστοι να επιτελείτε το λειτούργημά σας. Κι αυτό προϋποθέτει μια σοβαρή και υπεύθυνη ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και των αναγκών που για να επιτευχθεί χρειάζεται την συμβολή ολόκληρης της κοινωνίας μας.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον καθημερινό σας αγώνα για την ζωή και την υγεία των συνανθρώπων μας.