Στην Πάτρα κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα της ΠΑΣΠ ο Γ. Μανιάτης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στην Πάτρα κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα της ΠΑΣΠ ο Γ. Μανιάτης

Οκτώβριος 31, 2018 - 11:00

Στην Πάτρα θα βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, ο Βουλευτής Αργολίδας καθ. Γ. Μανιάτης, προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα με θέμα: «Ο Μηχανικός του Μέλλοντος», που διοργανώνει η Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη (ΠΑΣΠ) των πολυτεχνικών σχολών του Πανεπιστημίου Πατρών και των φοιτητικών συλλόγων της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Η ομιλία του Γ. Μανιάτη, με θέμα: «Το νέο Παραγωγικό Μοντέλο της χώρας, ο ρόλος των νέων τεχνολογιών, της ενέργειας και του περιβάλλοντος», θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 19.00΄, στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ (Αγ. Ανδρέου 16). Οι υπόλοιποι ομιλητές είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, κ. Γρ. Αλεξόπουλος και ο α΄ Αντιπρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Ν. Μήλης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πάτρα, ο Γ. Μανιάτης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τοπικούς τηλεοπτικούς Σταθμούς.

Στις 16.00΄, θα συναντηθεί με φοιτητές με καταγωγή από την Αργολίδα που σπουδάζουν στην Πάτρα, στο Café Big Ben (Αγ. Νικολάου 16).

Στις 17.30΄, θα παραστεί και θα μιλήσει σε συνεδρίαση της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Αχαΐας.

Σε σχετική ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γ. Μανιάτης έγραψε:
«Ο μηχανικός του μέλλοντος, αλλά και όλοι οι νέοι επιστήμονες της πατρίδας μας, θα διαμορφώσουν το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, τον ενεργειακό πλούτο, το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον μας, τις ανθρωπιστικές σπουδές. Καλώ όλους τους φοιτητές να συζητήσουμε ανοιχτά, δημοκρατικά, το δικό τους ρόλο μέσα από ένα σύγχρονο απελευθερωμένο Πανεπιστήμιο, που παράγει εθνικό πλούτο και στηρίζει το αύριο της κοινωνίας».