Ο Καμπόσος κατάφερε να παραμείνει στο Άργος η ΔΟΥ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Καμπόσος κατάφερε να παραμείνει στο Άργος η ΔΟΥ

Οκτώβριος 21, 2012 - 16:29

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Καμπόσος τα κατάφερε: Παραμένει στο Άργος η ΔΟΥ!!!
Η ΔΟΥ Άργους παραμένει στη πόλη μας. Κόντρα σε όλους αυτούς που απαξίωναν τους αγώνες του Δημάρχου μας Δημήτρη Καμπόσου τους περασμένους μήνες η απάντηση ήρθε από το αποτέλεσμα!! Η ΔΟΥ Άργους παραμένει στην πόλη μας.
Δεν θα χρειαστεί χιλιάδες πολίτες του δήμου Άργους Μυκηνών, εργαζόμενοι, φορολογούμενοι, λογιστές, επαγγελματίες, συναλλασσόμενοι με τη ΔΟΥ Άργους να πηγαίνουν στο Ναύπλιο για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους.
Είναι μια μεγάλη νίκη για το δήμο Άργους Μυκηνών και το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο προσωπικά. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την λειτουργία της πόλης.
Όλους αυτούς τους μήνες, μεθοδικά, συντονισμένα, άλλοτε φωναχτά και άλλοτε στα κέντρα λήψης των αποφάσεων ο Δήμαρχος του δήμου μας Δημήτρης Καμπόσος έδινε τον αγώνα, πάλευε για να μη χαθεί ένας πολύτιμος πόρος από τον οικονομικό ιστό της πόλης.
Υπέστη πολλές φορές ακόμη και τη λοιδορία από τους αντιπάλους της πόλης που προτιμούσαν να φύγει η ΔΟΥ για να κατηγορήσουν τον Καμπόσο. Κατηγόρησαν το Δήμαρχο ακόμη και για την ανάρτηση πανό έξω από το Δημαρχείο με το αίτημα της παραμονής της ΔΟΥ και του νοσοκομείου στο Άργος. Ελπίζουμε τώρα να πουν ένα μπράβο για την ιστορική εξέλιξη για το δήμο Άργους Μυκηνών.
Το Άργος της παρακμής, του περιθωρίου και της ανυποληψίας έχει πια ένα Δήμαρχο με φωνή. Που τη φωνή του την ακούνε και την υπολογίζουν όλοι.
Ο Δημήτρης Καμπόσος ας μην ξεχνάμε ότι έχει εκλεγεί και Αντιπρόεδρος των Δημάρχων της Πελοποννήσου. Η παρουσία και η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία σε όλες τις υποθέσεις που αφορούν την περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτό λειτουργεί επ’ ωφελεία του Δήμου μας.
Εκτός της ΔΟΥ η οποία παραμένει στο Άργος να θυμίσουμε την παραμονή του νοσοκομείου Άργους, ενός τεράστιου θέματος το οποίο έχει απασχολήσει το δήμο Άργους Μυκηνών και είχε επιτυχή κατάληξη διαψεύδοντας τις κασσάνδρες που ήθελαν το νοσοκομείο να πηγαίνει και αυτό στο Ναύπλιο. Ας μην ανησυχούν λοιπόν οι επαγγελματίες υβριστές του Δημάρχου και αυτοί που για αντιπολιτευτικούς λόγους διαδίδουν συκοφαντίες και ψέματα. Το Άργος έχει Δήμαρχο.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ