Γ Εθνική: Πόσες ομάδες υποβιβάζονται από τον 8ο όμιλο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ Εθνική: Πόσες ομάδες υποβιβάζονται από τον 8ο όμιλο

Νοέμβριος 01, 2018 - 11:16

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μετά από το πρόσφατο ΔΣ της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ έγινε γνωστό με ανακοίνωση ο αριθμός των ομάδων της Γ’ Εθνικής που θα κερδίσουν την άνοδο στη Football League την νέα χρονιά αλλά στον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβάζονται από τον κάθε όμιλο ξεχωριστά.

Πιο συγκεκριμένα και σε ότι έχει να κάνει με την άνοδο στη Football League θα προβιβαστούν οι οκτώ πρωταθλήτριες ομάδες των ομίλων της Γ’ Εθνικής, καθώς και 4 δευτεραθλήτριες που θα προκύψουν μέσω αγώνων μπαράζ. Τα μπαράζ αυτά θα είναι διπλά παιχνίδια και θα υπάρξει κλήρωση με γεωγραφικά κριτήρια.

Στο θέμα του υποβιβασμού αποφασίστηκε από όλους τους ομίλους εκτός από τον 7ο (που είναι και αυτός με τι λιγότερες ομάδες), να υποβιβάζονται οι τελευταίες πέντε ομάδες. Στον 7ο όμιλο, ο οποίος έχει 12 ομάδες θα υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες ομάδες.

Έτσι λοιπόν στον 8ο όμιλο ,όπου λαμβάνουν μέρος ο Παναργειακός,η Ένωση Ερμιονίδας και η Ένωση Λέρνας, από τις 14 ομάδες που υπάρχουν συνολικά οι 5 τελευταίες στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς θα είναι και αυτές που θα υποβιβαστούν.

Για αν δείτε ολόκληρη την προκήρυξη της ΕΠΟ αναφορικά με την άνοδο και τον υποβιβασμό από την Γ' Εθνική πατήστε ΕΔΩ.