Ο Ανδριανός στο 5ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ανδριανός στο 5ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπλίου

Νοέμβριος 12, 2018 - 09:15

«Είναι χρέος όλων μας αυτή τη βούληση της δημιουργίας και τα σημαντικά έργα που αυτή παράγει να την αναγνωρίζουμε και να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες».

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στο 5ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπλίου. Ο κ. Ανδριανός επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

 

«Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του φετινού 5ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ - και βεβαίως ιδιαιτέρως τον μαέστρο και φίλο Θεοδόση Αντωνιάδη - αυτού του καταξιωμένου πλέον πολιτιστικού θεσμού του τόπου μας που έχει αποκτήσει ευρύτερη ακτινοβολία και αναφορά. Και βεβαίως, θέλω να συγχαρώ τα μέλη των είκοσι χορωδιακών σχημάτων που μετέχουν στο Φεστιβάλ, και να καλωσορίσω στο Ναύπλιο και την Αργολίδα τους φιλοξενούμενούς μας.

 

Σήμερα, τιμάμε τον αείμνηστο μαέστρο Τάκη Μανιάτη, έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και ενεργό πολίτη που με δέσμευση και αποφασιστικότητα συνέβαλε ουσιαστικά στα πολιτιστικά πράγματα της Ερμιονίδας, μεταδίδοντας τις  γνώσεις και την αγάπη του για τη μουσική και τον πολιτισμό σε εκατοντάδες συμπολίτες μας.

 

Το παράδειγμα της ζωής, του έργου και της προσφοράς του, υπογραμμίζει ότι αρκεί αυτή η δέσμευση και η αποφασιστικότητα λίγων πρωτοπόρων για να παραχθούν θετικά αποτελέσματα στην κοινωνία μας, για να φυτευτεί ο σπόρος της συμμετοχής, της προσφοράς και του πολιτισμού και ν’ αρχίσει να καρποφορεί ολοένα και περισσότερο.

Αυτή η δημιουργική βούληση εμπνέει άλλωστε όλες και όλους όσοι συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες όπως το φεστιβάλ αυτό. Και είναι χρέος όλων μας αυτή τη βούληση της δημιουργίας και τα σημαντικά έργα που αυτή παράγει να την αναγνωρίζουμε και να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες.

 

Μ’ αυτές λοιπόν τις σκέψεις, εύχομαι ξανά καλή επιτυχία στο φετινό Φεστιβάλ, καλή και ευχάριστη διαμονή σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες, και καλή συνέχεια σ’ αυτό τον πολύτιμο για τον τόπο μας θεσμό».