Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του Χαράλαμπου Καλαντζή

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του Χαράλαμπου Καλαντζή

Νοέμβριος 14, 2018 - 13:50

Ευχαριστήρια Επιστολή της οικογένειας του Χαράλαμπου Γ. Καλαντζή:

Προς την Εισαγγελική Αρχή Ναυπλίου, την Ελληνική Αστυνομία, τα Τμήματα Ασφαλείας Άργους, την Τροχαία Άργους, το Πυροσβεστικό Σώμα Άργους, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την πολιτική ηγεσία, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Άργους, όλους εσάς, συγγενείς, φίλους, οικείους, αγαπημένα πρόσωπα, γνωστούς και μη, έναν προς έναν και συλλογικά.

Η παρούσα ευχαριστήρια επιστολή μας αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, η οποία δεν αφορά μόνον την απίστευτα από την πρώτη στιγμή ανησυχία, την κινητοποίηση, την άμεση ανταπόκριση, την υπερβάλλουσα εαυτόν συντονισμένη επιχείρηση και καρποφόρα προσπάθεια, την αρμόζουσα γενναιότητα, τον ιδιαίτερο ζήλο,  την πρωτοβουλία, την συλλογικότητα και την συμβολή με επείγουσα διαδικασία, που απέτρεψαν τον πλέον μεγάλο θρήνο μιας μάνας και μιας οικογένειας.

Αφορά συνάμα την στήριξη, την ευαισθησία, το ενδιαφέρον, την εθελοντική και αστείρευτη προσφορά. Τα λόγια μας στερούνται νοήματος μπροστά στο θάρρος, την αγάπη και την πολύτιμη δύναμη που μας περιέλαβε τις τραγικές αυτές ώρες προσμονής, της αγωνίας και της κακής σκέψης.

Η άρτια οργανωμένη και επιτυχημένη αυτή εκστρατεία, απέτρεψε το άδοξο τέλος, αφήνοντας στο πλέον μακρινό παρελθόν την περιπέτεια μας.

Με ειλικρινή σεβασμό,

Ευχαριστούμε θερμά για όλα,

Η οικογένεια του Χαράλαμπου Γ. Καλαντζή