Συνάντηση Μανιάτη με κοινοπραξία ομάδων παραγωγών εσπεριδοειδών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση Μανιάτη με κοινοπραξία ομάδων παραγωγών εσπεριδοειδών

Οκτώβριος 23, 2012 - 16:17

Συναντήσεις με εκπροσώπους της Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών Εσπεριδοειδών της χώρας και Ομάδων Παραγωγών Εσπεριδοειδών των Νομών Αργολίδας, Άρτας και Λακωνίας, είχε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  κ.κ. Χρ. Γκόκας και Λ. Γρηγοράκος από τους Νομούς Άρτας και Λακωνίας αντίστοιχα, ο Γραμματέας του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γ. Δριβελέγκας, ο Πρόεδρος της Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών και Πρόεδρος ΕΑΣ Αργολίδας κ. Σπ. Αντωνόπουλος, ο Γεν. Διευθυντής ΑΣΕΕ Αμυκλών Σπάρτης “Λακωνία” κ. Παν. Παπαδάκος και ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρτας Φιλιππιάδας κ. Ν. Γκίζας.
Στη συνάντηση με τους παραγωγούς συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) για τα εσπεριδοειδή. Η Κοινοπραξία έθεσε ομόφωνα πρόταση για “συνδεδεμένη ενίσχυση” στα εσπεριδοειδή για την περίοδο 2014-2020, στα πλαίσια της υπό διαμόρφωση νέας ΚΑΠ, προκειμένου να παραμείνει ζωντανός ο τομέας των εσπεριδοειδών.
Ο Γ. Μανιάτης δεσμεύτηκε να θέσει τα θέματα που αναπτύχθηκαν στη σύσκεψη στον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Α. Τσαυτάρη.