Πόσες φορές θα παραιτηθεί των αξιωμάτων του ο Γ. Μπουντρούκας;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πόσες φορές θα παραιτηθεί των αξιωμάτων του ο Γ. Μπουντρούκας;

Νοέμβριος 15, 2018 - 17:09

Με έκπληξη λάβαμε το δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο οποίο ανακοινώνεται ότι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας δεν έχει παραιτηθεί ακόμα των επιμελητηριακών του αξιωμάτων, προκειμένου να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου (δείτε ΕΔΩ).

Και τούτο διότι μόλις χθες λάβαμε δελτίο Τύπου του κ. Μπουντρούκα υπό τον τίτλο «Παραιτούμαι από όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα για να διεκδικήσω την Περιφέρεια Πελοποννήσου», στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Χίου την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 ο κ. Μπουντρούκας ανακοίνωσε την παραίτησή του από όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα (Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Πελοποννήσου) (δείτε ΕΔΩ).

Επειδή δεν μας έχουν... πάρει τα χρόνια και καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε, αναρωτιόμαστε ποια η σκοπιμότητα αποστολής δελτίου Τύπου από το Επιμελητήριο που αναφέρει ότι:

«Η ανακοίνωση του κ. Μπουντρούκα στη Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και οι ευχαριστίες προς τους συναδέλφους Προέδρους των υπόλοιπων Επιμελητηρίων για τη συνεργασία επιβλήθηκε από το γεγονός ότι ήταν η τελευταία συνεδρίαση στην οποία θα παρίστατο ως Πρόεδρος, δεδομένου ότι η επόμενη Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2019. Σε αυτήν λοιπόν την Γ.Σ. ο κ. Μπουντρούκας ανακοίνωση την επικείμενη παραίτησή του και αποχαιρέτισε τους συναδέλφους του».

Αυτό το «επικείμενη»... ξέχασε ο κ. Μπουντρούκας να προσθέσει στον λόγο του εκεί στη Χίο, στον τίτλο του δελτίου Τύπου που μας απέστειλε, ξέχασε να το διευκρινίσει για τους συναδέλφους του εδώ στην Αρκαδία που παραπονέθηκαν επειδή πληροφορήθηκαν τα της παραίτησης από τη Χίο...

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και φανταζόμαστε ότι ο πρόεδρος την γνωρίζει...

Και μια διόρθωση πραγματικά επί της ουσίας: δεν ήταν «δημοσίευμα» τα περί παραίτησης του κ. Μπουντρούκα. Δελτίο Τύπου του ιδίου ήταν και ως τέτοιο δημοσιεύθηκε αυτούσιο.

Για να ξέρουμε τι λέμε...

http://www.arcadiaportal.gr/news/poses-fores-tha-paraitithei-ton-axiomat...