Παρουσία του Επιμελητηρίου Αργολίδας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στη Χίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρουσία του Επιμελητηρίου Αργολίδας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στη Χίο

Νοέμβριος 19, 2018 - 10:39

Την Παρασκευή  9 και Σάββατο  10 Νοεμβρίου 2018  πραγματοποιήθηκε στη  Χίο η γενική συνέλευση  της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων  Ελλάδος με την ευκαιρία του εορτασμού  των 100 χρόνων του Επιμελητηρίου Χίου.

Στη  συνέλευση  παραβρέθηκαν   σχεδόν όλες οι  Διοικήσεις των Επιμελητηρίων  της χώρας , οι βουλευτές Χίου  κ.κ. Μιχαηλίδης και Μηταράκης , ο  Δήμαρχος Χίου κ. Βουρνούς , η Περιφερειάρχης  Β. Αιγαίου κ. Καλογήρου κ.α.

Την  κυβέρνηση  εκπροσώπησε  ο γ.γ. του Υπουργείου  Ναυτιλίας κ. Τεμπονέρας , ενώ  παραβρέθηκε και ο γ.γ. Εμπορίου  και Καταναλωτή κ. Αυλωνίτης , αρμόδιος  για τα Επιμελητήρια.

Στην  γενική  συνέλευση  με κεντρικό  θέμα την ψήφιση  του προϋπολογισμού  του 2019, η παρουσίαση  έγινε από τον Πρόεδρο του  Επιμελητηρίου Αργολίδας και Οικονομικό  Επόπτη της ΚΕΕ κ. Φώτη Δαμούλο .

Στη  συνέλευση  συζητήθηκαν  ακόμη διάφορα  θέματα που απασχολούν  την επιμελητηριακή κοινότητα  , όπως το θέμα των ανείσπρακτων  συνδρομών και των οφειλών Γ.Ε.ΜΗ.  , το πολύ σημαντικό θέμα των πνευματικών  δικαιωμάτων , κ.ά. , αλλά και γενικού ενδιαφέροντος  ιδιαίτερης όμως σημασίας όπως είναι το μεταναστευτικό.     

Η  συζήτηση  διεξήχθη σε  ιδιαίτερα καλό και  εποικοδομητικό κλίμα , όπου  πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις  με σημαντικότερη την υπερψήφιση  του προϋπολογισμού του 2019 της Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Το  Επιμελητήριο  Αργολίδας εκπροσώπησε  ο Πρόεδρος κ. Φώτης Δαμούλος  και το αναπληρωματικό μέλος της  Γ.Σ. κ. Χριστόπουλος Ευάγγελος .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ