Ανοίγουν ξανά τα στρατόπεδα της Πελοποννήσου;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανοίγουν ξανά τα στρατόπεδα της Πελοποννήσου;

Νοέμβριος 24, 2018 - 08:50

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Δεν φαίνεται να λειτουργεί με τα αναμενόμενα αποτελέσματα το νέο σύστημα κατάταξης που εφαρμόζεται ήδη στον Στρατό Ξηράς, με την κατάταξη των νέων οπλιτών θητείας της κάθε ΕΣΣΟ σε συγκεκριμένα ΣΥΠΟ.

Πολλά, επίσης, είναι τα παράπονα από τους γονείς των νεοσυλλέκτων, οι οποίοι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στη στήριξη των παιδιών τους.

Μήπως αυτές είναι μερικές από τις ενδείξεις που σηματοδοτούν την επαναφορά του παλαιού τρόπου κατάταξης, και το άνοιγμά ξανά των στρατοπέδων που έχουν βάλει «λουκέτο»;

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, έχει «παγώσει» η διαδικασία της μεταφοράς των υλικών των στρατοπέδων της Καλαμάτας και του Ναυπλίου και ίσως αυτό προμηνύει αλλαγές στην τρόπο κατάταξης των νεοσυλλέκτων.

Ας μην ξεχνάμε ότι διανύουμε τους πρώτους μήνες μιας πολύ έντονα φορτισμένης προεκλογικής περιόδου, δηλαδή σε μια εποχή που, ακριβώς επειδή οι εκλογές πλησιάζουν, η δυσαρέσκεια που έχει εκφραστεί τόσο από την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και από τους πολίτες «μετράει» πολύ στις αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας.

Αναμένονται εξελίξεις στο ζήτημα και το ArcadiaPortal.gr θα σας ενημερώνει ως προς την ενδεχόμενη επαναλειτουργία των στρατοπέδων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.