Ναύπλιο - Δημοτική Παράταξη ΑΥΡΑ: τα πυρηνελουργεία υποβαθμίζουν την ζωή μας και την πόλη μας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο - Δημοτική Παράταξη ΑΥΡΑ: τα πυρηνελουργεία υποβαθμίζουν την ζωή μας και την πόλη μας

Νοέμβριος 25, 2018 - 17:18

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η Δημοτική Παράταξη ΑΥ.Ρ.Α Δήμου Ναυπλιέων για τα πυρηνελουργεία:

Για μια ακόμα περίοδο ,τα αέρια απόβλητα των πυρηνελαιουργείων υποβαθμίζουν την ζωή μας και την πόλη μας.
Για μια ακόμα περίοδο,  καμία ουσιαστική κίνηση, από κανένα, δεν έχει γίνει για την βελτίωση αυτής της τραγικής κατάστασης .
Για μια ακόμα περίοδο ο δήμαρχος μεταθέτει τις ευθύνες του για την πόλη και την ζωή των δημοτών σε άλλους .
Πέρσι όταν είχε τεθεί το θέμα των πυρηνελαιουργείων στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος είπε περίπου τα ίδια που έγραψε και φέτος στην επιστολή του προς τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες , και πέρσι είχε μιλήσει για κινητοποιήσεις σε περίπτωση μη συμμόρφωσης....Ακόμα τις περιμένουμε  αυτές τις κινητοποιήσεις .
Θεωρούμε ότι η στάση του δημάρχου αποτελεί εμπαιγμό και κοροϊδία, και  ότι μόνο με την φυσική και μαζική παρουσία του κόσμου στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορούμε να αναγκάσουμε τον δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του .
Οι ενέργειες που πιστεύουμε ότι  πρέπει να γίνουν για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση πρέπει να κινούνται σε δύο κατευθύνσεις :
Μια παρεμβατική- ενημερωτική , σε όλες τις αρχές φορείς και υπηρεσίες που έχουν σχέση με το θέμα,
 και μια κινηματική με μαζικές δυναμικές και στοχευμένες κινητοποιήσεις, που θα δίνουν ισχύ στις θεσμικές μας παρεμβάσεις .
Για την επίτευξη όλων των παραπάνω ,  ικανή αναγκαία συνθήκη αποτελεί η ενεργή και μαζική παρουσία των πολιτών .
Χωρίς αυτή τίποτα απολύτως δεν πρόκειται να γίνει , και οι περίοδοι θα περνούν , και η κάπνα και η βρώμα θα μας πνίγουν, και επιστολές, προς τους αρμόδιους θα γράφει ο δήμαρχος, και ο κόσμος σε πηγαδάκια θα συνεχίσει να βρίζει και να δυσφορεί .
Καλούμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 18:30.

Δελτίο Τύπου