'Αργος: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για έγκριση προϋπολογισμού 2019

Time to read
less than
1 minute
Read so far

'Αργος: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για έγκριση προϋπολογισμού 2019

Νοέμβριος 30, 2018 - 16:48

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 6 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

«Περί εγκρίσεως και ψηφίσεως του προϋπολογισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2019».

Θέματα Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών:
1. Περί αναπροσαρμογής ή μη των ισχυόντων τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών για το έτος 2019 και εφ’ εξής - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
2. Επί του από 30-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσιών» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
3. Επί του από 30-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντος τέλους κοινοχρήστου χώρου στην Δ.Κ. Ν. Κίου» - εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος.
4. Περί θεωρήσεως επαγγελματικής άδειας επαγγελματία πωλητή Λαϊκών Αγορών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

Θέματα Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών:

5. Περί καταρτίσεως τεχνικού προγράμματος Δήμου Άργους - Μυκηνών έτους 2019 - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
6. Περί εγκρίσεως 1ου ΑΠΕ και παρατάσεως προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Άμεση αποκατάσταση ζημιών λόγω θεομηνίας στη Δ.Ε. Κουτσοποδίου» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
7. Περί εγκρίσεως 1ου ΑΠΕ και παρατάσεως προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή χλοοτάπητα γηπέδου Τ.Κ. Μαλαντρενίου» -εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
8. Περί εγκρίσεως 1ου ΑΠΕ του έργου: «Διαμόρφωση κόμβων» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
9. Περί εγκρίσεως της μελέτης για την προμήθεια τριών συστημάτων διαβαθμισμένης συμπίεσης για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
10. Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για λόγους δημόσιας ωφέλειας για την κατασκευή του έργου: «Διευθέτηση και ανάπλαση παραρεμάτιας ζώνης χειμάρρου Ξοβριού στο Τ.Δ. Κιβερίου του Δήμου Λέρνας Αργολίδας» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
Θέματα Δ/νσης Παιδικών Σταθμών:
11. Περί ανακλήσεως της υπ’ αριθ. 239/2018 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Περί εγκρίσεως νέων προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,στο πλαίσιο του Ε.Π για τη Δράση “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” περιόδου 2018 - 2019 και καθορισμός ειδικοτήτων, για την εξυπηρέτηση αναγκών των Παιδικών Σταθμών» και λήψη νέας απόφασης αναφορικά με το ίδιο θέμα - εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
12. Περί εγκρίσεως πρακτικού της ειδικής Επιτροπής Επαναξιολόγησης αιτήσεων για απαλλαγή ή μείωση τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Άργους Μυκηνών σχολικής περιόδου 2018 – 2019 - εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

Τρέχοντα Θέματα:
13. Περί εγκρίσεως της μελέτης για την προμήθεια 2 μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων οχημάτων-εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
14. Περί αγοράς - δωρεάς ενός αυτοκινήτου για τις ανάγκες του τμήματος Ασφαλείας Άργους - εισηγητής ο κ. Θ. Οικονόμου.
15. Περί εγκρίσεως μελέτης για την αγορά Ισοπεδωτή Γαιών (Γκρέιντερ) με συνοπτικό διαγωνισμό -εισηγητής ο κ. Θ.Οικονόμου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 6 Δεκέμβριος, 2018 - 14:00