Συνελήφθη 37χρονος για κλοπές στην Ερμιόνη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνελήφθη 37χρονος για κλοπές στην Ερμιόνη

Δεκέμβριος 03, 2018 - 09:51

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, στην Ερμιόνη Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (2.12.2018) το μεσημέρι, στην Ερμιόνη Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, ένας (1) 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 37χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 1.12.2018 έως και την 2.12.2018, στην Ερμιόνη Αργολίδας, είχε διαπράξει συνολικά δύο (2) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε καταστήματα, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής στη δημοτική βιβλιοθήκη.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει οινοπνευματώδη ποτά, αναψυκτικά και ηλεκτρονική συσκευή, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Ο 37χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.