Τατούλης από Καρυά: Ορατά ήδη τα σπουδαία αποτελέσματα της πολιτικής μας για την ανάδειξη των μονοπατιών της Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τατούλης από Καρυά: Ορατά ήδη τα σπουδαία αποτελέσματα της πολιτικής μας για την ανάδειξη των μονοπατιών της Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 03, 2018 - 19:44

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

«Η μεγάλη συμμετοχή και το έντονο ενδιαφέρον για τον Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος στην Καρυά Αργολίδας καταδεικνύει την επιτυχία της πολιτικής μας να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου και να αναπτύξουμε θεματικά το τουριστικό μας προϊόν» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του αγώνα την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018.
Ο κ. Τατούλης εξήρε επίσης τη συνεργασία με το Σύλλογο των Απανταχού Καρυωτών και το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας για τη διοργάνωση του αγώνα, ο οποίος προσέλκυσε εκατοντάδες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σημειώνοντας ότι «βασικό συστατικό της πολιτικής μας είναι η ενσωμάτωση του ανθρωπογενούς στοιχείου της Περιφέρειας. Μαζί με τους πολίτες επιτυγχάνουμε αυτά τα σπουδαία αποτελέσματα».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε επίσης στο σχεδιασμό της Περιφέρειας  για την ανάδειξη και την αξιοποίηση των ορεινών μονοπατιών της Αργολίδας και του συνόλου της Πελοποννήσου, ο οποίος ήδη υλοποιείται σε μεγάλη έκταση σε συνεργασία με Κοιν.Σ.Επ. και τις τοπικές κοινωνίες. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο απονομές και δήλωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη  https://youtu.be/5SFkFO7K6Z4

Βίντεο 4ος αγώνας ορεινού τρεξίματος στο Αρτεμίσιο εκκίνηση,τερματισμός,απονομές https://youtu.be/-Y7Q-ReXneo

 

ArgolidaPortal.gr Καρυά Αργολίδας- Τατούλης 4ος αγώνας ορεινού τρεξίματος στο Αρτεμίσιο