Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 04, 2018 - 18:59

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας

Εξιχνίαση μίας (1)  περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος  Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής μεταλλικών αντικειμένων ημεδαπού, που είχε γίνει την 29.11.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ενός (1) 73χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 6.1.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ βρέθηκε και αποδόθηκε μέρος των κλαπέντων αντικειμένων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1)  περίπτωσης κλοπής οχήματος
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος  Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής Ι.Χ. φορτηγού ημεδαπού, που είχε γίνει την 26/28.6.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 45χρονου αλλοδαπού, για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 28.11.2018, στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας (1) 50χρονης αλλοδαπής, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (29.11.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στον Ισθμό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -4,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
Συνελήφθη, στις (26.11.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία του.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, στις (26.11.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 37χρονη ημεδαπή, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία όπου διαμένει, βρέθηκε ένα (1) ξίφος, μήκους -99- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν τρία  (3) άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
Συνελήφθησαν, στις (25.11.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 32, 35 και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους, ενώ όπως προέκυψε και οι τρεις (3) στερούνταν δελτία ταυτότητας. 

 Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (25.11.2018) το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε επιχείρηση ημεδαπού, που είχε γίνει την 16.11.2018, στο Βραχάτι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 39χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα  βεγγαλικά
Συνελήφθη, στις (16.11.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε δύο (2) βεγγαλικά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης και για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (13.11.2018) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 50χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για πλαστογραφία, απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για απάτη, καθώς και πέντε (5) ακόμα αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραβίαση της υποχρέωσης για διατροφή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή και απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, στις (8.11.2018) το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 46χρονος ημεδαπός, γιατί, λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν από όχημα και αποθήκη ημεδαπού ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα εργαλεία και αντικείμενα. Όπως επιπλέον προέκυψε, οι ανωτέρω αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμα μία οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (30.11.2018) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (29.11.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (25.11.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (24.11.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (24.11.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου- Νέστορος, 21χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε την 22/23.11.2018 και κατά τις βραδινές ώρες, αφαίρεσε από δύο (2) αγροκτήματα ημεδαπών ποσότητες ελαιοκάρπου, οι οποίες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (23.11.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.  

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθη, στις (22.11.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί ο ανήλικος γιός του, προχθές (21.11.2018) το μεσημέρι στην Καλαμάτα αφαίρεσε την τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και μία (1) 48χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

 Συνελήφθη ένα (1) άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη, χθες (22.11.2018) το βράδυ, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 21χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρεθεί από ημεδαπή, την 19.11.2018 το βράδυ, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθησαν ένα (1) άτομα για απόπειρα απάτης
Συνελήφθη, χθες (19.11.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με άγνωστη συνεργό του, παραθέτοντας ψευδή στοιχεία ως αληθή, αποπειράθηκαν να αποσπάσουν χρήματα από ημεδαπό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.  

Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου
Στις (17.11.2018) το απόγευμα, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, μηχάνημα έργων (φορτωτής) που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, παρέσυρε πεζό, 61χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (12.11.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, αφαίρεσε από όχημα αλλοδαπού, έναν (1) καθρέφτη.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθη, στις (12.11.2018) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί ο ανήλικος γιός του, λίγο νωρίτερα βρέθηκε να κατέχει κινητό τηλέφωνο, το οποίο δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (11.11.2018) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα αφαίρεσε από δύο (2) ημεδαπές και μία (1) αλλοδαπή κινητά τηλέφωνα, χρήματα και προσωπικό έγγραφο, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στις ιδιοκτήτριές τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (30.11.2018) το μεσημέρι, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνες που έγιναν σε κατάστημα και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -74,8- γραμμαρίων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (23.11.2018) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

 Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (23.11.2018), το μεσημέρι στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 59χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας, για κλοπή.

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό
Στις (22.11.2018) το απόγευμα, στο 0,5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Έλους- Βλαχιώτη, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 37χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο χαντάκι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις (20.11.2018) το απόγευμα, στη Νεάπολη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών, 25χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή Γυθείου, για ναρκωτικά.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (10.11.2018) το απόγευμα, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων Λακωνίας, ένας (1) 23χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.  

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα
Συνελήφθη, στις (7.11.2018) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε (5) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παραβάσεις του Υγειονομικού κανονισμού.

Παράσυρση πεζού με θανάσιμο τραυματισμό
Στις (7.11.2018) το απόγευμα, στο 12,7 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σπάρτης –Γυθείου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 47χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κινούταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.