Άργος: Χριστούγεννα στη Μαγική Πλατεία!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος: Χριστούγεννα στη Μαγική Πλατεία!

Δεκέμβριος 05, 2018 - 21:18

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών κηρύσσει την έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Φορέστε το σκουφί του Αη Βασίλη, διασχίστε μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου στο κέντρο της πόλης και … χαρίστε χαρά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Προμηθευτείτε σκουφάκια από το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου στη Μαγική πλατεία του Αγίου Πέτρου, από την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα και κάθε απόγευμα. Τα σκουφάκια θα πωλούνται στην τιμή των 3 ευρώ το καθένα. Το SANTARGOSFUN χαρίζει χαρά στα παιδιά μιας και τα έσοδα θα διατεθούν στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου».

Κρεμάστε ένα αστέρι στο Δέντρο των Ευχών, στηρίξτε το έργο του MAKE-A-WISH (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδας) και χαρίστε χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη! {Σύλλογος Καρκινοπαθών Αλληλεγγύη, ΚΕΔΑΜ, Α/θμια & Β/θμια Σχολικές Επιτροπές Δήμου μας}.  
Ακούστε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από μουσικές και χορωδιακές ομάδες της πόλης μας.

Ακολουθήστε τον Αη Βασίλη με τα Ξωτικά του, το αγαπημένο ζευγάρι Μίκυ και Μίνι, το Χιονάνθρωπο, τους Ξυλοπόδαρους και όποια άλλη κινούμενη φιγούρα σας αρέσει και περιπλανηθείτε στη Μαγική Χριστουγεννιάτικη Πλατεία της πόλης μας με το παγοδρόμιο, το καρουζέλ, τη μεγάλη μπαλόνι, τα ξύλινα σπιτάκια που θα στεγάσουν το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης, τα φουσκωτά, και άλλα πολλά. Πάρτε μέρος στα Πολιτιστικά happenings με παιχνίδια, αφηγήσεις παραμυθιών, χειροτεχνίες, διαδραστικά παιχνίδια, face painting.

Διασκεδάστε στο SANTAARGOSPARTY!!! Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Αναστάσιος Ράμμος, αγαπημένοι τραγουδιστές των νέων,  θα τραγουδήσουν τις επιτυχίες τους.
 Με  εκτίμηση
  Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
Πέτρος Διολίτσης