Δημοσκόπηση Αlco για το δήμο Άργους-Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δημοσκόπηση Αlco για το δήμο Άργους-Μυκηνών

Δεκέμβριος 14, 2018 - 15:29

Δελτίο Τύπου Αλλαγή Πορείας: Εξωπραγματικά ποσοστά δίνουν οι πολίτες του δήμου Άργους Μυκηνών στον Δημήτρη Καμπόσο μέσω δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό ηλεκτρονικού site και παρουσιάστηκε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό supertv από δημοσιογράφους του καναλιού, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Κρίγγου.

Με μεγαλύτερα ποσοστά από κάθε άλλη φορά ο κόσμος δίνει τη δύναμη στο Δήμαρχο και στην «Αλλαγή Πορείας» να συνεχίσει με μεγαλύτερη ενέργεια την προσπάθεια για την πρόοδο του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα και την επόμενη θητεία.

Σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία και εποχή, με τη χρηματοδότηση του δήμου από το κράτος στα χαμηλότερα επίπεδα όλων των εποχών της τοπικής Αυτοδιοίκησης και με οποιονδήποτε υποψήφιο έχει μέχρι τώρα εμφανιστεί στο προσκήνιο.

Ο κόσμος όμως έχει μνήμη και κρίση. Αντιλαμβάνεται τα μηνύματα και τις ανάγκες των καιρών. Αντιλαμβάνεται ποιος πρέπει να συνεχίσει να τον κυβερνά στα δημοτικά θέματα. Δεν κάνει λάθος και με τη σημερινή μέτρηση ένα φορτίο μεγαλύτερης ευθύνης γεμίζει τον Δημήτρη Καμπόσο και το συνδυασμό μας «Αλλαγή Πορείας».

Να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας.

Η Δημοσκόπηση δεν θέλει και πολλά λόγια αφού οι πολίτες έχουν μιλήσει και έχουν δείξει την κατεύθυνση. Ο Καμπόσος πρέπει να ξαναεκλεγεί Δήμαρχος Άργους Μυκηνών αφού έως τώρα τους έχει εκπροσωπήσει επάξια και θέλουν να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ορμή και δύναμη η προσπάθεια και το έργο του.

Πρόκειται για μια αναγνώριση του μέχρι τώρα έργου του σε μια εποχή που τα οικονομικά της χώρας και οι επιχορηγήσεις προς τους δήμους βρίσκονται στο ναδίρ.