Ο «Άλλος Δρόμος» για την απαγόρευση των αναπηρικών αμαξιδίων στο «Γιοφύρι του Άργους»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο «Άλλος Δρόμος» για την απαγόρευση των αναπηρικών αμαξιδίων στο «Γιοφύρι του Άργους»

Δεκέμβριος 14, 2018 - 20:09

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ''Άλλος Δρόμος'' Δήμου Άργους Μυκηνών: Περιμέναμε την τοποθέτηση της δημοτικής αρχής για την απαγόρευση των αναπηρικών αμαξιδίων στο ¨Γιοφύρι του Άργους¨. Εκείνο που δεν περιμέναμε ήταν η πλήρης περιφρόνηση των πολιτών και το θράσος της δημοτικής πλειοψηφίας.

Σε ένα έργο εκατομμυρίων έχει ο δήμαρχος  την περισσή αγένεια να λέει ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα, οι υπερήλικες, οι μητέρες με τα καροτσάκια κτλ να πηγαίνουν γύρω – γύρω.

Εδώ ισχύει το ¨ αιδώς αργείοι ¨.

Θα πρέπει να θυμήσουμε ότι πριν ενάμιση χρόνο, η αντιπολίτευση έκανε ερώτηση στη δημοτική πλειοψηφία για τη συγκεκριμένη κακοτεχνία και ζήτησε να διορθωθεί. Καμία απάντηση δεν λάβαμε και αντί αυτού ο δήμαρχος μιλάει σήμερα ότι η απαγορευτική πινακίδα και η ανάδειξη της κακοτεχνίας γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους.

Στους λίγους μήνες, που απομένει στη θέση του δημάρχου ο κ. Καμπόσος, τον καλούμε να δείξει σοβαρότητα σε σοβαρά θέματα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν του επιτρέπουμε να προσβάλλει το σύνολο των πολιτών.

Ο πανικός κ. Καμπόσο έχει αντίδοτο την ψυχραιμία και αυτή την ψυχραιμία σου συνέστησε και ο φίλος σου δημοσκόπος της Alco.

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Χρήστος Καραργύρης

Συντονιστής