Λακωνία: 19χρονος λήστεψε ηλικιωμένη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λακωνία: 19χρονος λήστεψε ηλικιωμένη

Δεκέμβριος 21, 2018 - 09:48

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση ληστείας σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, που είχε γίνει την 3.12.2018, στη Σπάρτη Λακωνίας.
Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι ο 19χρονος μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό του, την 3.12.2018 το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, μπήκαν στην οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και με τη χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 19χρονου και την  εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.