Τατούλης: Στήριξη του ναυταθλητικού προφίλ της Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τατούλης: Στήριξη του ναυταθλητικού προφίλ της Πελοποννήσου

Ιανουάριος 10, 2019 - 21:03

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΕ Μεσσηνίας στην Καλαμάτα με τους εκπροσώπους του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Καλαμάτας «Αίολος» την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Ο Αίολος κατέκτησε πρόσφατα το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτής θαλάσσης, που διεξήχθη στην Κύπρο, και σε ανάμνηση του μεταλλίου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Βγενής, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την άριστη συνεργασία, του επέδωσε σχετικό αναμνηστικό με τις επιτυχίες που έχει στο παλμαρέ του ο Αίολος.

Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του, αφού συνεχάρη τον σύλλογο και τους αθλητές για την μεγάλη τους επιτυχία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τόνισε πώς η Περιφέρεια θα στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια ανάληψης μίας μεγάλης διοργάνωσης, όπως είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το ναυταθλητικό προφίλ της Μεσσηνίας, της Πελοποννήσου και παράλληλα την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ακόμα, οι δύο Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου, Αντωνία Μπούζα, ο Πρόεδρος του Αιόλου Χάρης Βγενής και τα μέλη της ομάδας ανοικτής θαλάσσης, Γιώργος Δρακόπουλος (κυβερνήτης), Γιάννα Σηψά, Κωνσταντίνος Χρυσομάλλης, Βασίλης Τσαγκλής (αθλητές).

Δελτίο Τύπου