'Ενωση Λέρνας: Προσκλητήριο σε όλους τους φιλάθλους της ομάδα μας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

'Ενωση Λέρνας: Προσκλητήριο σε όλους τους φιλάθλους της ομάδα μας

Ιανουάριος 14, 2019 - 16:47

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση της Ένωσης Λέρνας:

Εκ Μερους Δ.Σ της Ένωσης Λέρνας  Θέλουμε να τονίσουμε τον ηρωισμό όλων των παικτών της ομάδας μας όπου και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με αντιπάλους που έχουν στόχο των πρωταθλητισμό , (ιστορικών συλλόγων οργανωμένων και με πολύ υψηλούς προϋπολογισμούς σε σχέση με την Ομάδα Μας) με τις εμφανίσεις τους μας έκαναν όλους υπερήφανους στην περιοχή μας κερδίζοντας κυρίως τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Με την ομάδα του Ασπροπύργου 13 Αγωνιστική  (1-2) στην έδρα μας πάλεψαν για την ισοφάριση μέχρι έως το τελευταίο σφύριγμα όπου στην τελευταία φάση για λίγο δεν επετεύχθει . Στην έδρα της Καλαμάτας χθες κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο του ομίλου μας και λόγω στατιστικών όλων τον ομίλων της Γ Εθνικής και έκανε μια εμφάνιση όπου κέρδισε της εντύπωσεις και  

κυριότερο τον σεβασμό ενός μεγάλου αντιπάλου (Δηλώσεις προπονητή Καλαμάτας Χριστόπουλου). Από την πλευρά μας αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια  όλων των παικτών και του προπονητικού team κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής  τους ευχαριστούμε ειλικρινά από καρδιάς και δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας της δυνάμεις να στηρίξουμε την συγκινητική προσπάθεια τους.

Τέλος απευθύνουμε προσκλητήριο σε όλους τους Φιλάθλους της ομάδα μας να στηρίξουν με την παρουσία τους στα ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ εντός έδρας παιχνίδια με Παναρκαδικό και την Ένωση  Ερμιονίδας όπου κρίνεται κ η παραμονή στην Γ Εθνική. 

Υ.Σ.

Οι οικονομικές συνθήκες της εποχής μπορεί όντως να είναι δύσκολες για  τον κόσμο όμως η ομάδα μας πρέπει να τονίσουμε ότι δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής από όλους τους Φορείς (ΕΠΣ Αργολίδας , Περιφέρεια , Δήμος Άργους Μυκηνών ) Για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις πολύ δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες ενός εθνικού πρωτάθληματος όπως της Γ Εθνικής όπου συμμετέχει και εκπροσωπεί  την Αργολίδα. Παρ'όλα  αυτά εμείς  θα συνεχίζουμε μέχρι τέλους την δύσκολη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι για την αξιοπρεπή από την ομάδα μας παρουσία και  εκπροσώπηση του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στο  πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ