Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «Τελέσιλλα» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «Τελέσιλλα» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ιανουάριος 17, 2019 - 09:34

Με 2019 ευχές υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά, χορωδοί μικροί και μεγάλοι, φίλοι και εκλεκτοί καλεσμένοι, κόβοντας την πίτα στον Σύλλογο ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019.

Ο Αιδεσιμολογιότατος πατέρας Γεώργιος Σελλής, ευχόμενος «Καλή χρονιά με τον Χριστό μέσα μας» έκοψε την πίτα και ο κ. Χρήστος Τσίμπος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ανέπτυξε το θέμα «Η ανθρώπινη επικοινωνία, σημαντικός παράγοντας επιτυχίας». «Η σωστή και πραγματική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι το πιο σημαντικό μέσο για να επιτύχουν σε οποιαδήποτε προσπάθεια, είτε ατομική είτε συλλογική. Όλοι οι άνθρωποι κρύβουν ένα διαμαντάκι μέσα τους που περιμένει να το ανακαλύψουμε ερχόμενοι ο ένας κοντά στον άλλον επικοινωνώντας», τόνισε μεταξύ άλλων ο ομιλητής..

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Κόντης μιλώντας επισήμανε ότι στις χορωδιακές μας συναντήσεις στο Άργος αλλά και σε όλα τα μέρη της Ελλάδας γινόμαστε οι καλύτεροι πρεσβευτές της ιστορίας του Άργους, του τόπου μας.

Η Αντιπρόεδρος μας μετέφερε το σημαντικότατο έργο του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε. «Ελάτε να ντύσουμε τη ζωή με το τραγούδι γιατί η τέχνη, η μουσική και η αγάπη  δεν έχουν όρια και ο Σύλλογός μας έχει μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά για όλους όσοι αγαπούν το τραγούδι. Ελάτε στη μεγάλη αγκαλιά της χορωδίας και του συλλόγου μας, να χαιρόμαστε τραγουδώντας τη ζωή» είπε η κ. Χ. Νίκα παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες της χορωδίας μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, οι βουλευτές κ. Ιωάννης Μανιάτης και κ. Ιωάννης Ανδριανός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπέγκος, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Βασίλης Σιδέρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ κ. Π. Σκούφης, η κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο κ. Δημήτριος Κρίγγος, ο κ. Νίκος Γκαβούνος, ο μαέστρος του Χορωδιακού Εργαστηρίου Ναυπλίου κ. Γιάννης Νικολόπουλος και η πρόεδρός του κ. Αντωνία Μαύρου, αντιπρόσωποι συλλόγων και φορέων, φίλοι του συλλόγου και γονείς των μικρών μας χορωδών.

Η Παιδική-Νεανική Χορωδία με μαέστρο τον κ. Νίκο Καπετάνιο μας χάρισαν με τις ολόφρεσκες φωνές τους μελωδικές στιγμές.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Π. Σκούφης, πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ, που κέρδισε ένα ρολόι, προσφορά του κ. Δημήτρη Κομπόση.