ΕΠΣ Αργολίδας: Η αλήθεια όπως και το φως τυφλώνει

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΕΠΣ Αργολίδας: Η αλήθεια όπως και το φως τυφλώνει

Ιανουάριος 17, 2019 - 10:54

Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της προσπάθειας  σπίλωσης ανθρώπων και υπολήψεων χωρίς στοιχεία, αλλά και της υποβάθμισης του Αργολικού ποδοσφαίρου μέσω αναληθών  δημοσιεύσεων σε συγκεκριμένο ιστότοπο (parapolitikaargolida.gr).

Επειδή ως Δ.Σ της Ε. Π. Σ. Αργολίδας εργαζόμαστε άοκνα από την πρώτη στιγμή που τα σωματεία μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, για την βελτίωση του αθλήματος στην περιοχή μας και είμαστε στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούμε όλα ανεξαιρέτως τα σωματεία χωρίς αποκλεισμούς, θα θέλαμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους βασισμένοι πάντοτε στην πραγματικότητα και όχι σε κατασκευασμένες ειδήσεις.

Αναφερόμαστε σε δημοσίευμα του parapolitikaargolida.gr, που μιλούσε για δήθεν αποβολή βοηθού από τον διαιτητή σε αναμέτρηση (φυσικά όταν κάποιος δεν έχει στοιχεία μιλάει γενικά και αόριστα και προσπαθεί να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα μήπως και κατά τύχη αφήσει κάτι).

Με  ανακοίνωση το ποδοσφαιρικό σωματείο του Δυοβουνιώτη μέσω του προέδρου του κ. Κοκορομύτη ένιωσε την ανάγκη να διαψεύσει πως στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αχιλλέα Φιχτίου συνέβη κάτι τέτοιο, καθώς όπως αναφέρει κατηγορηματικά: ”.. Η πραγματικότητα είναι πως ο βοηθός παρέμεινε στ΄ αποδυτήρια μετά το πέρας του ημιχρόνου λόγω ασθενείας, όπως μας ανέφερε και η διαιτητική τριάδα. Το δημοσίευμα δεν αντικατοπτρίζει στο παραμικρό την πραγματικότητα και δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.. “. Η διαστρέβλωση της αλήθειας στο μεγαλείο της στο όνομα μιας υποτιθέμενης δημοσιογραφίας!!

Εύλογα γεννιούνται κάποια ερωτήματα που θα θέλαμε ν' απαντηθούν:

-Σε ποια αναμέτρηση αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα (αν όχι στην προαναφερθείσα) και ποια στοιχεία διαθέτει η αρθρογράφος ώστε να στηρίξει τα λεγόμενά της;

-Ποιος ο λόγος που ο συγκεκριμένος ιστότοπος κατασκευάζει  ψεύτικες ειδήσεις με σκοπό να πλήξει το κύρος του Αργολικού ποδοσφαίρου που με σταθερά βήματα προχωράει στην ανάπτυξή του;

-Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από τέτοιες επιθέσεις απέναντι σε ανθρώπους που σπαταλάνε χρήμα και χρόνο από τις οικογένειές τους για να υπηρετήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που αποτελεί την θεμέλιο λίθο του βασιλιά των σπορ;

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε πως καλό θα ήταν να στηρίζει κάποιος αυτά που γράφει με στοιχεία, καθώς η πραγματικότητα έρχεται να διαψεύσει πάντα την λασπολογία.

Επειδή λειτουργούμε καλοπροαίρετα αναμένουμε συγκεκριμένα στοιχεία η αλλιώς την αναγνώριση του λάθους και μια συγγνώμη. Μια συγγνώμη όχι προς εμάς, αλλά σε όλους όσους ασχολούνται με το Αργολικό ποδόσφαιρο με αγάπη και ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

                               Ε.Π.Σ.Αργολίδας