Εξιχνιάστηκαν δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής στη Μεσσηνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εξιχνιάστηκαν δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής στη Μεσσηνία

Ιανουάριος 22, 2019 - 14:18

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα - Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, γεωργικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα κ.ά., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -2.000- ευρώ

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δεκατέσσερις (14) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (21.1.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 35 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 5.11.2018 έως και την 21.1.2019, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, διέπραξαν εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οχήματα, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες, καθώς και μία (1) περίπτωση κλοπής σε επιχείρηση.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, γεωργικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, χάλκινα σκεύη, μεταλλικά οικοδομικά αντικείμενα, καθώς και προσωπικά αντικείμενα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -2.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.