Ατρόμητος Παναριτίου: Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τη δημιουργία μιας ομάδας - πρότυπο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ατρόμητος Παναριτίου: Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τη δημιουργία μιας ομάδας - πρότυπο

Ιανουάριος 23, 2019 - 11:13

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με αφορμή την έναρξη του δεύτερου γύρου, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για την εξαιρετική και πέραν κάθε προσδοκίας πορεία της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α1, στο οποίο συμμετέχουμε.

 Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι τη δημιουργία μιας νεανικής ομάδας, με στόχο την διεκδίκηση μιας βαθμολογικής θέσης ανάλογης με την ιστορία της αλλά και την αξιοποίηση όλου του έμψυχου υλικού, έτσι ώστε η ομάδα μας να γίνει ασφαλής προορισμός όλων εκείνων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν φιλοδοξία να βελτιωθούν και να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο.

  Η πορεία της ομάδας μας στη διάρκεια του πρώτου γύρου μας γέμισε με αισιοδοξία και ικανοποίηση, αφού έφτασε μέχρι και την πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πέντε πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος, έχει κερδίσει την εκτίμηση των αντιπάλων της και γενικά αποτελεί μια σταθερά υπολογίσιμη δύναμη η οποία δείχνει να έχει εξαιρετικό μέλλον.

  Στα θετικά της πορείας κατά τον πρώτο γύρο, θεωρούμε ακόμη την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι αντίκρυσαν ελάχιστες κίτρινες κάρτες και μόλις μία κόκκινη όπως και την βελτίωση νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μας γεμίζουν με αισιοδοξία για την εξέλιξή τους.

 Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τη δημιουργία μιας ομάδας –πρότυπο, στην οποία όλα τα μέλη της θα αισθάνονται ευχαριστημένοι. Παρά τις όποιες δυσκολίες, είμαστε πάντα στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας, ικανοποιώντας όλα όσα χρειάζονται..

                      Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ