Εύρωστο και υγιές;;;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εύρωστο και υγιές;;;

Νοέμβριος 03, 2012 - 15:40

Και μέσα σ' όλα, χθες συντελέστηκε ακόμη ένα θαύμα, που αποδεικνύει την περίλαμπρη πορεία των μεταρρυθμίσεων σε αυτή τη χώρα:
Η Κυβέρνηση επιχείρησε να περάσει μια διάταξη νόμου, με την οποίαν θα ενοποιείτο το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων με τον ΕΟΠΥΥ.
Οι δημοσιογράφοι διαμαρτυρήθηκαν, γιατί λέει, το ταμείο τους είναι "εύρωστο και υγιές" και με την ενοποίηση το κράτος θα "λήστευε τις εισφορές τους",
και με μισή μέρα απεργίας των δημοσιογράφων, η Κυβέρνηση χθες το μεσημέρι απέσυρε την διάταξη, και το "εύρωστο και υγιές" ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων διασώθηκε, γιατί η Κυβέρνηση δεν θέλει να διαξιφιστεί με ΚΑΜΜΙΑ από τις προστετευμένες επί δεκαετίες συντεχνίες που λυμαίνονται αυτόν τον τόπο!
ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ ΤΩΡΑ:
Το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΥΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ!
Το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων είναι "εύρωστο και υγιές" ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟ 21,5% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΩΣ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!!!!!
Και μετά μιλάμε για ανάπτυξη!!!
Με ποια λογική επιβάλλεται δια νόμου σε όποιον θέλει να δώσει 1.000.000 ευρώ το χρόνο για διαφήμιση ενός προϊόντος να δίνει και άλλα 215.000 ευρώ ως... εισφορά για το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων;
Είναι ο κάθε άσχετος διαφημιζόμενος.... εργοδότης κάποιου δημοσιογράφου;
Τέτοιου είδους αυθαίρετα χαράτσια τα οποία επιβάλλονται στους ιδιώτες, μόνο και μόνο για να ωφελούνται κάποιες άσχετες με αυτούς, και προστατευόμενες από το σύστημα, συντεχνίες που ευνοούνται από τους πολιτικούς που μας κυβερνούν!
Τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο, δυστυχώς.