Έκθεση των κεραμικών Terraneo στις Μυκήνες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έκθεση των κεραμικών Terraneo στις Μυκήνες

Φεβρουάριος 20, 2019 - 16:16

Η TERRANEO MYKENE HELLAS με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο “OPEN HOUSE” event, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της στις Μυκήνες, από την Παρασκευή 22/02/2019 έως τη Κυριακή 24/02/2019, ώρες 08.00-17.00. 6ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Άργους - Κορίνθου. Τηλ 2751.091.406

Η εταιρεία Terraneo Μykene Hellas εδρεύει στην περιοχή των Μυκηνών, Αργολίδας και δραστηριοποιείται στον χώρο παραγωγής και εμπορίας κεραμικών ειδών κήπου.

Η παραγωγή των κεραμικών Terraneo που προέρχεται από την πρόσμιξη 5 διαφορετικών ελληνικών χωμάτων και η θερμοκρασία ψησίματος που ξεπερνά τους 1.100 βαθμούς κελσίου, διαμορφώνουν το ιδιαίτερο χρώμα της Terraneo τερακότας και επιτυγχάνουν την ιδιαίτερη αντοχή των προϊόντων σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Αποτελώντας τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων κήπου της Γερμανικής εταιρείας, Emsa GmbH-μέλος της γαλλικής Groupe Seb, στην Ελλάδα, εξασφαλίζουν την μέγιστη ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της στον καταναλωτή, συνοδευόμενα από 10ετή εγγύηση σε όλα μας τα προϊόντα.

Προμηθεύοντας τα μεγαλύτερα φυτώρια της Ελλάδας και εξάγοντας τα προϊόντα μας σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία, η Terraneo έχει κατακτήσει μια σημαντική θέση στον χώρο των κεραμικών για τον κήπο τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Tα προϊόντα της εταιρείας μας είναι:

  • Χειροποίητα κεραμικά προϊόντα κήπου (Terraneo: www.terraneo.net)

 

Ημερομηνία: 
Κυριακή, 24 Φεβρουάριος, 2019 - 08:00