Οι τυχεροί της λαχειοφόρου της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου με τα δύο χαρακτικά έργα του Francesco Moretti !!!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι τυχεροί της λαχειοφόρου της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου με τα δύο χαρακτικά έργα του Francesco Moretti !!!

Φεβρουάριος 25, 2019 - 10:38

Στην ωραία μουσική αποκριάτικη βραδιά της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου «η Πύλη της Αγάπης» που έγινε την Παρασκευή στο ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ στη Πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου με τα δύο χαρακτικά έργα του Francesco Moretti. Οι τυχεροί της βραδιά ήταν η Κατερίνα Δελοπούλου  και ο Alex Roiς που εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα από όλους !!!!

Η βραδιά με τη μουσική συντροφιά του Βασίλη Πετρόπουλου και του Μιχάλη Ροΐδη άφησε τις καλλίτερες εντυπώσεις στον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του το κάλεσμα της Πύλης Πολιτισμού.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ  από το Δ.Σ της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου «η Πύλη της Αγάπης» σε όλους όσους στήριξαν τη λαχειοφόρο μικρούς ή μεγάλους, ιδιώτες ή επιχειρήσεις .

Ένα ευχαριστώ στους δύο φίλους της Πύλης τους μουσικούς μας Βασίλη Πετρόπουλου και Μιχάλη Ροΐδη γιατί είναι κοντά μας και μας χαρίζουν όμορφες μουσικές στιγμές

Και τέλος ένα ευχαριστώ στο «Κεντρικόν» για τη φιλοξενία και την στήριξη του.

Τα μηνύματα που εισπράξαμε είναι συγκινητικά και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε …. Και όλα αυτά όχι μόνοι μας . Όλοι μαζί !

Γιατί όλοι μαζί μια αγκαλιά … μπορεί να πετύχουμε το όνειρο