Ο Καθηγητής Φιλοσοφίας Γιώργος Στείρης συμμετείχε στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Καθηγητής Φιλοσοφίας Γιώργος Στείρης συμμετείχε στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Μάρτιος 04, 2019 - 21:05

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Γιώργος Στείρης προσκλήθηκε και συμμετείχε στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών (Delphi Economic Forum IV).
Συγκεκριμένα, μίλησε στο Hall of Philosophers, στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών, στην ίδια συνεδρία με τον Μητροπολίτη Προύσας κ. Ελπιδοφόρο, την κ. Κατερίνα Παναγοπούλου τον Καθηγητή κ. Βερέμη και την κ. Ελένη Σικελιανού.
Στο παγκοσμίου φήμης Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών συμμετείχαν με ομιλίες 500 διακεκριμένοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και καθηγητές από όλο τον πλανήτη. Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας παραβρέθηκε στο Φόρουμ: ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, υπουργοί και αντιπροσωπείες από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική και την Ασία, επίτροποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κεντρικοί τραπεζίτες και προσωπικότητες διεθνούς κύρους και επιρροής από την Οικονομία, την ακαδημαϊκή κοινότητα και την κοινωνία των πολιτών, καθώς και οι επικεφαλής των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων. Ανάμεσά τους οι Προκόπης Παυλόπουλος, Αλ. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, Τζ. Πάιατ, Μ. Μπαρόζο, Δ. Αβραμόπουλος, Χ. Αλμούνια, Γ. Στουρνάρας. Ε. Αρβελέρ, Γ. Χουλιαράκης, Ο. Κυριακόπουλος, Γ. Παπανδρέου, Π. Πικραμένος, Κ. Σμιθ, Χ. Στυλιανίδης, Μ. Βαρδινογιάννη, Ε. Βενιζέλος κ.ά.