Άργος: Νυχτερινή Παρέλαση Καρναβαλιστών!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος: Νυχτερινή Παρέλαση Καρναβαλιστών!

Μάρτιος 05, 2019 - 12:02

Το Σάββατο 9 Μαρτίου όλο το Άργος θα είναι σε μια Αποκριάτικη Γιορτή, την οποία ετοιμάζει η ΚΕΔΑΜ στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Απόκριες 2019 στο Δήμο Άργους Μυκηνών».
Στις 18:30 στην κεντρική πλατεία οι  MASCHERARIS σας καλούν να χορέψετε μαζί τους. Κυρίες & Κύριοι Εποχής, Αρλεκίνοι, Τροβαδούροι,  Dottores, και Τυμπανιστές καρναβαλίζονται στους ρυθμούς της Αποκριάς. Ακολουθήστε τους!

Στις 19:30 στην   κεντρική πλατεία θα γίνει η ¨ΠΟΔΑΡΑΤΗ¨ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ! Γνωρίστε τα φετινά  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ!  Χορέψτε στους βραζιλιάνικους ρυθμούς Samba Batucada & Samba Reggae που θα παίζει η ΜΠΑΝΤΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ QUILOMBO!  FIRE and PYRO JUGGLING SHOW! NIGHT SHOW με ΦΩΤΙΕΣ και ζογκλερικά κόλπα!

Η Διαδρομή είναι : έναρξη από οδό Γεν.  Κολοκοτρώνη - αντίστροφα προς την Κορίνθου – στο ύψος της Βας. Κων/νου στρίβουν δεξιά – στο ύψος του ¨κατάστημα Τασσόπουλος¨ στρίβουν αριστερά & διασχύουν τον πεζόδρομο – στο ύψος της ¨ κάβα Βλογιάρη¨ στρίβουν αριστερά & διασχύουν την Καποδιστρίου -  στο ύψος του 1ου Δημοτικού σχολείου στρίβουν δεξιά & διασχύουν τον πεζόδορμο της Δαναού – ανεβαίνουν το γεφυράκι & καταλήγουν στην εξέδρα στο ποτάμι (απέναντι από την εθνική τράπεζα).
Ψωνίστε & κερδίστε από τις τρελές εκπτώσεις των καταστημάτων της πόλης μας! Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά!  Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους.

                                                                                                          Με  εκτίμηση

                                                                                      Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
                                                                                           Πέτρος Διολίτσης

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019 - 18:30